• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Scalping

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Scalping

Затворена тема
    Страница 82 от 154 ПървиПърви Предишно ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 811 до 820 от общо 1535
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 21-10-2012 09:21 #811 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      hanuman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      hanuman не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Моля, изберете категория: - Откажи
      hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите Аватара на hanuman
      Град
      Варна
      Начислени плащания
      14,274.68 USD
      Благодарности
      31 606
      Благодарили са му 29 700 Пъти в
      9 363 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от greedy Виж мнението
      закон? може би требе да ги задължат и да връщат 50% от загубите на галфоните ?
      видя се комунизма със регулациите за всичко до къде стигна
      Дай пък хайдушката да я карат,щом и конкуренцията между брокерите не може да ги вкара в пътя,не знам дали ще може и закона да го направи,но си трябва.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 21-10-2012 09:52 #812 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      greedy не е на линия
      Баннат
      Yg menggerutu

greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее Аватара на greedy
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      1,074.92 USD
      Благодарности
      522
      Благодарили са му 1 472 Пъти в
      891 Поста
      Цитирай Първоначално написано от hanuman Виж мнението
      Дай пък хайдушката да я карат,щом и конкуренцията между брокерите не може да ги вкара в пътя,не знам дали ще може и закона да го направи,но си трябва.
      бонуси на аванта и читави брокери е оксиморон
      няма нужда от закон, пазара сам си ги отсява. като искаш читав брокер търсиш такъв с големи обороти , а не такъв дет ти позволява сметка с 20$ и раздава бонуси

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

4. 21-10-2012 22:41 #813 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      dr.boltz
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      dr.boltz не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

dr.boltz е по пътя на славата Аватара на dr.boltz
      Начислени плащания
      6.90 USD
      Благодарности
      0
      Благодарили са му 21 Пъти в
      10 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аааа момчета така няма да се разберем! Веднага с критиките. Аз съм стар човек и екрана ме нервира. Затова уикенда не влизам в нета. И затова, не писах. Другия път да се знае. Сега. Да уточня - в БГ няма нищо истинско, а как тогава конкуренцията да създава по-добър продукт. До тук с брокерите! В БГ няма трейдинг школа. Както е в Щатите, в Англия и т.н. Тук нещо може да се научи само от хора като Митко, Димо, Светлин и някой други, които обаче не посещават форумите, защото са ПРЕНАСИТЕНИ от хейтъри. А когато някой иска да даде и се плюе срещу него, е най-малкото обидно. Ние нямаме нищо. Говорим тук в тая тема обаче за скалпинга. Какво е скалпинга като система за изкарване на мангизи. Значи стоим и дебнем за да вземем с 3 до 5 позиции - 15-20 пипа. Това означава че ние се бием за всеки пип. Това също означава - фил като бръснач, стоп на 3-5 пипа от ордера. Сред макс 1.2. Боравене с поръчката - уан клик. Затваряне на части с уан клик. Стопа е предварително зададен и излиза една идея преди ордера. Стопа се манипулира от графиката. Така. Аз изказвам ЛИЧНО мнение. Аз търгувам през ** Trade на Oanda. Абсулютно съм доволен от платформата и от брокера, но особенно от платформата. Много хора търгуваме на нея, и недоволни измежду нас няма. По общото мнение в световен мащаб - най добрата платформа за трейд сред общодостъпните. Друга платформа е Викинг, базирана на Кърънекс, - уникална за скалпери, но с проблеми със поставянето и манипулирането на стопа. Истински добрия трейдър обаче може да си стопира сам, и решава проблема. По-добър фил от страна на Икон, спред спадащ на моменти до 0.0, и комис. от 0.01 на сделка - ECN. Не зная обаче дали в момента при Икон действа платформата. Кърънекс обаче се предлага в БГ от брокер, но не съм запознат при какви условия. LMax е друг вариант но за него не мога да говоря тъй като не съм добре запознат. Но има хора които са, затова ако искат да вземат отношение. Има и про - платформи но посредниците там изискват капитал от 25К минимум и за самата платформа се плаща, така че това няма да го коментираме в БГ. Така че ако някой ми каже че скалпира на МТ4, да се замисли преди да го каже, защото това няма как да е истина. Той най-вероятно прави нещо, което си мисли че е скалп. Скалпа предполага 5 цифри след точката, а не 4,на които някой твърдят че скалпират. Слип има, но не повечеот 2 пипа в двете посоки. Рекотирането в реалния трейд е мъртво от хилядолетия. Щото един приятел имаше 180 пипа слип, след рекотиране до смърт и два разгова с дилъра да го затвори/преди години/. Та това е. За да си скалпер първо ти трябва платформа, после посредник, и след това сетъпите. Щото без първите две и и най добрия би се самоубил. Ако не съм бил достатъчно изчерпателен, склонен съм да допълня.
      п.п. И още нещо да дабавя. Всички ползват технически анализ във Форкеса. Техническия анализ не е създаден за форекса. Най големите, бащите на ТА подчертават че търгуването на валути е най-опасното нещо в трийдинга. Системата за търгуване на Валути се прилага и владее от банковите дилъри. За да печелим на валутния пазар ние трябва да мислим и реагираме като тях. Банковите дилъри в 90% от случаите скалприат. Но как.....? Това е друга тема. Освен това би следвало да се замислим средство за какво е валутата за една държава. Или как така изведнъж се случва движение на цената която 15 мин.никой не може да разбере защо е. Оказва се че голяма банка оперира резерви те си. Валутния пазар е опасен и в последно време класическия ТА е най-малкото което му влияе. Но скалпинга си върви винаги. Защо? Защото дилърите не спят. А какво ... ? Скалпират.
      Последна редакция от dr.boltz : 21-10-2012 на 23:06
      Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на dr.boltz за полезния пост:

predator (21-10-2012), Svilen (21-10-2012)

6. 22-10-2012 12:40 #814 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от dr.boltz Виж мнението
      Техническия анализ не е създаден за форекса. Най големите, бащите на ТА подчертават че търгуването на валути е най-опасното нещо в трийдинга. Системата за търгуване на Валути се прилага и владее от банковите дилъри.
      Здравей,
      Предвид горния текст е очевидно, че има и по "не опасно" търгуване, щом валутите са такива. Кое е по безопасно за новобранци според теб примерно ?

Уеб Оанда очевидно се харесва от много хора и явно има защо, аз също съм се регнал там по съвет на човек със опит и знания, но въпреки това и без да съм в някаква личностна конфронтация, то не е ли по за предпочитане някаква по професионална платформа / брокер за човек с дълъг стаж, като вас ? Или както се коментира относно стратегиите, че "...по - простото е за предпочитане..." важи и "тук" ? Питам от чисто любопитство, без користни цели!

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

7. 22-10-2012 14:08 #815 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      dr.boltz
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      dr.boltz не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      6.90 USD
      Благодарности
      0
      10 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Първо: Безопасно спекулиране няма. По втория въпрос: Oanda изпълняват до 10 млн., а и когато нещо работи, не трябва да се сменя. Платформата е ефективна. За форекса не съм сигурен че ми трябва друго. На ПРО платформите за които говоря се търгуват фючърси. Там знаете има и клиринг и т.н. Имам нещо впредвид за по-натам при Eurex-а, но за сега е това. Аз НЕ СЪМ професионалист. Изпълнявам си входовете и по този начин си управлявам свободните, по-точно рисковите си капитали, десетки пъти по-добре от който и да е депозит, в която и да е банка. За да си професионален трейдър трябват едни минимум 50/100к сметка. Знаете от какво не става боя нали. Който и богат човек да питате ще ви каже че пари, можеш да направиш само с пари. Най-ефективното е най-просто. Така е и при трейдинга.
      Последна редакция от dr.boltz : 22-10-2012 на 14:14
      Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

8. Следните 3 потребители изказват благодарности на dr.boltz за полезния пост:

Svilen (22-10-2012), фицката (22-10-2012), predator (22-10-2012)

9. 22-10-2012 14:11 #816 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      За да си професионален трейдър трябват едни минимум 50/100к сметка. Знаете от какво не става боя нали. Който и богат човек да пипате ще ви каже че пари, можеш да направиш само с пари.
      Ей тука не съм съгласен

А разликата между заможен трейдър и друг вид бизнесмен е доста голяма.
      Читавият трейдър може да направи прилична сума от много малко пари за доста кратък период от време.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

10. Следните 2 потребители изказват благодарности на Oleg за полезния пост:

Nasko (22-10-2012), predator (22-10-2012)

11. 22-10-2012 17:57 #817 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      dr.boltz
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      dr.boltz не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      6.90 USD
      Благодарности
      0
      10 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Може!!! Аз обаче си имам свои виждания. И няма да влизам в спорове с хора които имат други възгледи. Виждал съм всякакви трейдъри.

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

12. 22-10-2012 18:01 #818 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Може!!! Аз обаче си имам свои виждания. И няма да влизам в спорове с хора които имат други възгледи. Виждал съм всякакви трейдъри.
      Недей спори и аз не искам. Само че дали си с 7К акаунт или със 230К, това не е особено определящо.

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

13. 22-10-2012 23:59 #819 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      predator
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      predator не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен Аватара на predator
      Начислени плащания
      3,619.00 USD
      Благодарности
      401
      Благодарили са му 656 Пъти в
      548 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Недей спори и аз не искам. Само че дали си с 7К акаунт или със 230К, това не е особено определящо.
      С малък акаунт няма смисъл да си добър,поемаш големи рискове за да докажеш че можеш и идват проблемите.И аз съм така за съжаление,но полека се примирявам с това че неможе да си докарвам една добра заплата на месец със 1к сметка

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 24-10-2012 06:36 #820 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Angel Zhelyazkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Angel Zhelyazkov не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Аватара на Angel Zhelyazkov
      Град
      София - Свиленград
      Начислени плащания
      557.35 USD
      Благодарности
      82
      Благодарили са му 243 Пъти в
      153 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Valijon,
      X
      И аз се с това се боря малак акаунт малко по- малко и полека лека. Още не съм стигнал до там, че да тегля пари да си докарвам заплата, но се надявам и някой ден до това да стигна.

Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

Затворена тема
    Страница 82 от 154 ПървиПърви Предишно ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти