Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами продължавай тогава да не разбираш ...по е лесно
може и игнор да ми удариш ...
п.п разговора не е за тази тема отдавна
но там няма да дойдете...но карай
аз си наблюдавам гапа![]()
Комържи ще ти кажа само едно и повече няма да отговарям на нито един твой пост ..ако исках да има интриги ..в пощенската ти кутия щеше да има писмо което да ти разкаже интригите и да ти отвори очите а не такова което да ти казва че просто не си в час какво се случва надявайки се сам да стигнеш до истината и да не се изказваш неподготвен ,очаквах че ще си по-задълбочен и аналитичен и сам ще разбереш но явно си "заслепен " или най малкото не е коректно да ме нападаш без да си видял лошо от мен , кажи едно нещо с което съм те обидила ..относно лайкванетоЕфче, не разбрах как изразяваш това, че ти е писнало от интриги, като ти си традиционно на първа ред на интригите, лайквайки всеки интригантски пост.
... пък има и други подробности в едни кутии.по-добре замълчи с обясненията си за интригите и защо не си пишела
отскоро го правя за да се забавлявам и то искрено как след всяко такова лайкване се строявате за "отпор и съпротива" .. за мен темата е приключена ..аз нямам какво да деля с никого тук на много хора съм благодарна....сигурно и някой можеха да научат все нещо и от мен ..и бях готова да споделя много неща ..но при така стеклите се обстоятелства АЗ БЯХ ДО ТУК!!!!!
п.п.Със спирането ми да пиша надявам се Румяна а покрай нея и ти защото явно не си безразличен да изпитате душевен мир и спокойствие !![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Лека нощ, Алба! .... и успешна седмица! .
----------
Ефче, ето виждаш ли, няма лошо щом си се забавлявала. Мога да кажа с какво си ме обидила и то на два пъти , но няма смисъл.
Причината за "АЗ БЯХ ДО ТУК!!!!!" е много хилава - много добре знаеш, че не е това.
Успехи ти желая!
ef4e, като си тръгнала така подробно да се обясняваш , кажи ти какво лошо си видяла и от кого ..
това с големите и малки букви ,с нарочното изписване на различни от никовете имена .., с лайкванията , къде точно спада като отношение , или те подразни фактът ,че не се реагира по очаквания от теб начин ( последните са риторични въпроси).
Никой и никъде не ти е успорвал или неглижирал знанията и уменията ти относно трейдинга ( най - малко аз ) , ако имаш с някого да изясняваш лични взаимоотношения не е никак коректно да го правиш чрез мен .
пп/ тази заядлива реплика в темата за еврото беше целенасочена , а не случайна ,точно заради нещата , които те" питам " по- горе , но е първа и последна от такъв вид към теб.
Успешни сделки !
Последна редакция от RyMu : 23-07-2012 на 10:01
Абе кво пак сте се заяли всички то тоя
форум запрелича на някво място само за
интриги и за караници .
RyMu (23-07-2012)
Angel Zhelyazkov,
то без това не може
общуването е такова и си се получават разни инфекции![]()
Сега е Златния Век по БГ-форекс форумите на драскачите родени през чалга-революцията - нима очакваш от тая пасмина нещо полезно или градивно по някаква житейска тема ?!....Когато в Природата Баланса се наруши,се предприемат мерки които да го възстановят ....Понякога и самата Природа също реагира,но друг път чака да се насъбере повечко 'материал' преди да мине към конкретни действия.....
Горе-долу така изглеждаше и форума на Алпари през 2004-6 г.,където чат-пат четях,но не пишех вследствие на което спрях и четенето....
В БГ няма нужда от форекс-форуми,пък камо ли от живи форекс- контакти (тук се сещам за инициативите на Желев в Кривото и умирам от смях.....)....Една стая в скайпа или прост двустранен контакт пак там между двама,дава много по-бързо и достоверно впечатление отколкото тълкуване на няколко месечен флуд и спам на всекви интелигентни идиоти с претенции, че са едва ли не бащата на яйцето
...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
мислех да го коментирам това , но като се замисля май няма нужда от коментарВ БГ няма нужда от форекс-форуми,пък камо ли от живи форекс- контакти (тук се сещам за инициативите на Желев в Кривото и умирам от смях.....)....Една стая в скайпа или прост двустранен контакт пак там между двама,дава много по-бързо и достоверно впечатление отколкото тълкуване на няколко месечен флуд и спам на всекви интелигентни идиоти с претенции, че са едва ли не бащата на яйцето ...
+1 ,![]()
GMG (23-07-2012)