въпросче:
защо да ползвам вас като интродюсър, а да не си открия сметка директно в карънекс или лмакс?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма защо да й правим ревю, тъй като всеки може сам да я изтегли- www.bmfn.bg
----------
Благодаря ти за въпроса.
Отговор:
1.Директно от Currenex няма как да си отвориш сметка. Това е сайта на платформата.
2.Ние предлагаме възможността за търговия на платформата Currenex като част от услугите ни.
3.Регулирани и лицензирани сме от Комисията по Финансов Надзор
4. Регистрация към БНБ
5.Участие във Фонда за компенсиране на инвеститорите
6.Офис в София
7.Обслужване на български език
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много добър помощник за скалпинг
http://tradelikeapro.ru/trade-predator/
Тва пак сте намерили някво съветниче палаво.
Аз обаче много не го разбрах, че не съм добре с руския много.
Сам ли отваря сделки или само показва къде може да влизаме
по- изгодно.
Angel Zhelyazkov, Това е робот помощник на които му задаваш параметри за стоп и профит
с натискане на Х отваря ордер много бързо по зададените параметри
с натискане на С затваря
с натискане на D сменяш баи или сел да отваря
има упътване на английски
Последна редакция от Qosmo : 09-08-2012 на 19:37
той съветника не е лош но много внимателно трябва да се работи с него. Ако си го сложил на функция сел и си примерно на М5 и решиш да видиш какво става на М1 автоматично се връща функцията бай и ако не догледаш вместо позиция сел се оказваш с позиция бай, така отнесох два спреда![]()
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
той съветника не е лош но много внимателно трябва да се работи с него. Ако си го сложил на функция сел и си примерно на М5 и решиш да видиш какво става на М1 автоматично се връща функцията бай и ако не догледаш вместо позиция сел се оказваш с позиция бай, така отнесох два спреда
daniwin, Ти пробва ли го вече
много е хубав
това не го бях видял за съм отворил всички графики от М5 до D1 затова
тоя експерт -помощник преди повече от 20 дни го бяхме постнали тук във форума , наистина отваря и затваря много бързо сделките но както казах трябва да се внимава със смяната на таймфрейма и първо да се поглежда долу в ъгъла защото не е приятно точно по този начин да се губят пари
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
тоя експерт -помощник преди повече от 20 дни го бяхме постнали тук във форума , наистина отваря и затваря много бързо сделките но както казах трябва да се внимава със смяната на таймфрейма и първо да се поглежда долу в ъгъла защото не е приятно точно по този начин да се губят пари
daniwin, Аз поради друга причина го свалих от сайта
който съм постнал но много ми хареса
те там отдавна го бяха сложили
Аз пък като скалпирам чукам F9 от клавиатурата и от там buy/sell
Ще го пробвам експерта![]()