Кажи кой си де, тук има една съфорумка дето плаши все с модератора и се изявява като класна, ма тя и басовете си не плаща, бая сте чели преди да попишете.Наричаш ме мошеник ли? Не считаш ли, че отиваш доста далеч?
П.П. Добре си го подчертал, но явно не четеш! Нямам нито един ден ДЪРЖАВЕН стаж, а като цяло, стажа ми е над 25 години, има го и в НОИ!
А, тук, освен да хейтърствате, и да се заяждате, друго не правите, за да печелите пикливите бонуси, но да се надяваме, че модератора си е влезнал наистина в ролята!
Пък ако бонуса е недостоен за теб, пиши в свободна дискусия там няма такъв.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не считамНаричаш ме мошеник ли? Не считаш ли, че отиваш доста далеч?
П.П. Добре си го подчертал, но явно не четеш! Нямам нито един ден ДЪРЖАВЕН стаж, а като цяло, стажа ми е над 25 години, има го и в НОИ!
А, тук, освен да хейтърствате, и да се заяждате, друго не правите, за да печелите пикливите бонуси, но да се надяваме, че модератора си е влезнал наистина в ролята!
Защо да считам ? Казваш, че нямаш и един ден работен стаж и не си имал работодател.
На първо четене, Измамник си та дрънкаш
Какво си работил ? Произвеждал ли си нещо ? В сферата на услугите ли си и какви точно ?
С какво си се занимавал ?
това пък защо го вмъкна ...надъхваш се да си повярваш лиAaaaa тоз форум се спомина
БЕЗОБРАЗИЕ !
и все пак изкуствено дишане на мъртвеца правим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мани, ..... нЕма сми ....
йхйхйбй хйхкй и иккнлкн лкнллн
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Като толкова не го искат тоз бонус, и понеже постоянно ме упрекват че пиша за бонус, ами да си го дадат, ама не, да не пишат , пак не, ми то няма угодия.
сега хората като не знаят какво искат, да се оправят.
не щат да го дават... и аз постоянно питам и искам - ама не дават![]()
поне реферално да дадат по някоя стинка... ама и туй им под достойнството било
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За хора през чиито ръце са минали доста парички - може и да е срамно да се пише за бонус,
но пък е приятно ...особено ако си свикнал да пишеш някъде и за без пари
----------
ако може все още да да се реферираме ...давай - аз на тебе ти не мене![]()
kypa (23-02-2014)
Добър ден на всички пак ли ни изкарват група нищо не разбиращи стотинкаджии пречещи на великите гурута да предадът знанията си и да си основат собствени форекс течения![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Novak (23-02-2014)
Имате сериозни проблеми, всичките!
Нямам намерение да ти давам отчет!
Отново ти казвам, четеш избирателно! Написал съм ти го с големи букви, ДЪРЖАВЕН, също съм ти написал, че имам 25 г стаж, но то си трябва напрягане на съдържанието в черепната кутия, която при теб, най-вероятно е куха!
А това, че не мен не ми отговаряте е крайно невъзпитано.Имате сериозни проблеми, всичките!
Нямам намерение да ти давам отчет!
Отново ти казвам, четеш избирателно! Написал съм ти го с големи букви, ДЪРЖАВЕН, също съм ти написал, че имам 25 г стаж, но то си трябва напрягане на съдържанието в черепната кутия, която при теб, най-вероятно е куха!