Гледам вече сте на следващата- фаза следващия път ще стане и така до кога, като се разтърсите из нета ще намерите успокояващи темичка от типа, нужни са поне 5 години докат дойдат милионите и доста подобна мотивираща литература може да се намери.
Гледам вече сте на следващата- фаза следващия път ще стане и така до кога, като се разтърсите из нета ще намерите успокояващи темичка от типа, нужни са поне 5 години докат дойдат милионите и доста подобна мотивираща литература може да се намери.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Слагат ти усмирителната риза и ти пускат един голям екран на който ти прещракват графиките пък ти само викаш :
- Сетъп бре чист сетъп не го ли видяхте
А докторите те гледат и нищо не разбират![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
albagpipe (23-02-2014)
хахаххахахахаххахахахах,ш мъ умориш от смях...................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хах, така ли се лекува зависимост
при алкохолиците - вързани, а докторите си викат наздраве ли
аз мисля, че зависимост се лекува с друга зависимост - все от нещо зависим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клин клин избива, ама дали или стават повече от една.
----------
Таз еуфория по обедно време от алкохолеца ли ви е или може би някакъв транквилант.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Какво значение има ?
Искаш нещо да ме ръфаш ли пак ?
Просто колегата ми приповдигна настроението с примера за сетъпите и потърсих друг пример
Хубаво е когато се намеси някой с чувство за хумор в разговора ...лично мен ме предразполага към положителност![]()
Яна (20-03-2014)
Сега, дали съм глупак, или не, уверен съм, че НЕ ти си този, който ще ме охарактеризира!
Годините ми са достатъчни, за да имам достатъчен житейски опит, във всяко едно отношение!
Мога само да ти кажа, че никога не съм има работадел, нямам нито един ден държавен стаж, а когато започна приватизацията в България, все още не бях навършил 30 години, но си бях натрупал достатъчно опит и средства, за да си закупя работеща фабрика!
А, относно ФОРЕКСА, за мен тръпката е в това да НЕ съм губещ, а, ТЯ, печалбата си идва впоследствие, като закономерност!
Дано успееш да го асимилираш! Успех!
Последна редакция от SSGGSS : 23-02-2014 на 13:19
ко сте се задрачили тука всички ба![]()
туй че темата е "скалпинг" не означава буквално да се хванат ножовете
![]()
п.п. печалбата не идва сама, загубите няма как да се избегнат - могат само да се ограничат - обаче основните действия требе да са насочени към постигане на печалба - щот тя е реалния резултат който търсим![]()
![]()
Сега, дали съм глупак, или не, уверен съм, че НЕ ти си този, който ще ме охарактеризира!
Годините ми са достатъчни, за да имам достатъчен житейски опит, във всяко едно отношение!
Мога само да ти кажа, че никога не съм има работадел, нямам нито един ден държавен стаж, а когато започна приватизацията в България, все още не бях навършил 30 години, но си бях натрупал достатъчно опит и средства, за да си закупя работеща фабрика!
А, относно ФОРЕКСА, за мен тръпката е в това да НЕ съм губещ, а, ТЯ, печалбата си идва впоследствие, като закономерност!
Дано успееш да го асимилираш! Успех!... Не виждам в поста си, къде твърдя, че си глупак ...?
Би ли ми го посочил ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
аз не се заяждам с никой, считам, че отговарям адекватно на някой, който иска да ме изкара глупакко сте се задрачили тука всички ба![]()
туй че темата е "скалпинг" не означава буквално да се хванат ножовете
![]()
п.п. печалбата не идва сама, загубите няма как да се избегнат - могат само да се ограничат - обаче основните действия требе да са насочени към постигане на печалба - щот тя е реалния резултат който търсим![]()
всеки си има право на мнение, затова сме и тук, за да го споделим и изразим, а не да се характеризираме, кой, какъв е!
п.п. точно така, печалбата НЕ идва сама, а с помощта на задкомпютърното устройство, най-вече
и, аз се стремя към нея, като опитвам да минимизирам загубите, всеки си има стил, начин, стратегия, както искаш го именувай, това е моят, не обременявам никой с него, просто споделям![]()