Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да няма разнобой.............. Всеки си ги брой по свои си начин, то това е основния проблем при фигурите.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от къде да знам аз преди месец ...два
се запознах с тях но не ми допаднаха особено техните състезания
влезнах на края на месеца в състезание направих 200% и бях с 0 точки ... някаква измислена система
швейцарците ще те оставят да вземеш пари ....
аз съм с бенч марк от както съм почнал и не смятам да ги сменям , но ако го направя ще е с саксо банк така че разлика голяма няма да има![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Натоварена седмица. Почти не търгувах, а когато го правех, по-скоро пусках сделки. А и този месец целта ми е по-скоро опознавателна, отколкото да се включа в призовите места, макар, че и затова не ми остава време. Виж платформата ми допадна, така че мога да стана редовен участник в Дюкаскопи.
аз имах 4 сделки тази седмицаНатоварена седмица. Почти не търгувах, а когато го правех, по-скоро пусках сделки. А и този месец целта ми е по-скоро опознавателна, отколкото да се включа в призовите места, макар, че и затова не ми остава време. Виж платформата ми допадна, така че мога да стана редовен участник в Дюкаскопи.(240+ пипа) не е нужно да цъкаш всеки ден като луд особено ако си вълновик, а аз не се смятам за такъв
![]()
![]()
Snejko, може ли поне написаното да е на някакъв език, че горекометираните писания на meniran и още един субект, появил се вчера във форума, не мога да определя даже на кой език са?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
може да са македонци, знаеш ли ? те така пишат ...Snejko, може ли поне написаното да е на някакъв език, че горекометираните писания на meniran и още един субект, появил се вчера във форума, не мога да определя даже на кой език са?![]()
![]()