ем да... нещо таквоз... идеята общо взето е да нема прогнози и "привързване" към тях и решение да се взема на всеки следващ бар възможно най-безпристрастно къмто предишните![]()
ем да... нещо таквоз... идеята общо взето е да нема прогнози и "привързване" към тях и решение да се взема на всеки следващ бар възможно най-безпристрастно къмто предишните![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тъй лесно изглежда... ама реално не е толкоз... че ако точно следваш тоз принцип излизаш винаги с даден стоп... демек оставяш бая пари невзети... ама кът за начало да се тръгне от него е добре![]()
И RSI да гледаш ,пак е същото.Най-високото е трета,5 идва малко по-ниско,демек диверегенция и импулса свършва....
Каквито и вълни да гледаш...и ПА,и каквото решиш,пазара се движи така:импулс ,корекция.ТЕ прокламира ,че след всеки импулс ,следва корекция и поне още един импулс равен на първия.Това е в общи линии тази теория.
Комара е приятно забавление,ако стане и доходно ...няма лошо.
Въпроса е дали си заслужава?!
Госпожо, предлагам да не превръщаме темата в "искрено и лично" - кой кво мислил за другия в личен план , а да вземем да дефинираме, а след това дискутираме проблеми свързани с трйдига. Наивността в трейдига , за прийомите за зарибявка - примерно НЛП послания от рода на: "сега ви даваме възможността безрисково да печелите (смяна на интуицията на диктора) на нашите демо сметки" тече сега такъв клип който подменяне представите за трейдинга, говорейки за платформата си. Кво лошо имаИмам си недостатъци и пороци- цигарите, ама какво от това ,ти грешки не правиш ли , недостатъци нямаш ли, пороци също
Ами ок статистиката е срещу нас, да речем пълно е с хазартно зависими, ти смяташ че си се подсигурил с пари в банка за 2 години и какво от това, това какъв те прави по-умен, по-далновиден, по-добър трАдер, щом можеш да издържиш 2 години кофти сделки.
По скромното ми мнение, единственото което те различава от по-голяма част от списващите тук е епистоларния стил.... какво негативно съм казал, описах как се изгражда доверието между гуру - последовател, търпимостта на какво се дължи и каква част от вечността би отнело на ученика да разлюби гуруто си,,, ами на вместо да получа едно "благодаря" , те тръгнали да ме обявяват за недочесан
,,, ами като си наясно с тези работи трай си бе, щото като гледам статистиката нуждата от осъзнаване при болшинството е осезателна.
.... а за банката беше към СПАРТ, не към теб и нищо не си разбрала какво съм му казал, ,,, СПАРТ още тогава ти хванах шегата![]()
е то тъй де... идеята е да познаем кое колко разлика в цената ще направи и колко време ще продължи обачеи общо взето импулса е резултат от дисбаланс между търсенето и предлагането, а кУрекцията - от относителен баланс
при първото обаче има един период дето дисбаланса се увеличава преди началото на импулса - т.е. преди момента, в който ние можем да отворим сделка в таз посока, а при второто няма таквоз предварително натрупване - и зарад туй едното е изключение, па другото правило... едното е сравнително предвидимо, другото - не...
туй мойта философия де, реалността може и да е по-различна
![]()
Комарджи,проблемът не е в КТБ-ту (там е КГБ-ту и проблемьi не будет....))...Ядовете ще дойдат ако системния риск стане факт! Има доста бамки които са по-зле от тази на Мустака,но те си функционират към момента "незнайно" защо - дори в две от тях аз яко съм се диверсифицирал!
Тва е първият ми пост в който правя някакъв публичен коментар за КТБ и сие.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
така и аз мисля,,, между другото има 2 банки в БГ, в които депозитите в тукашните им клонове са гарантирани от фондове на други европейски държави.Комарджи,проблемът не е в КТБ-ту (там е КГБ-ту и проблемьi не будет....))...Ядовете ще дойдат ако системния риск стане факт! Има доста бамки които са по-зле от тази на Мустака,но те си функционират към момента "незнайно" защо - дори в две от тях аз яко съм се диверсифицирал!
Тва е първият ми пост в който правя някакъв публичен коментар за КТБ и сие.....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Има,но недей лежа на таз кълка!.
Пиреос е едната - Алфа беше другата,но не следя гръцките бамки и изобщо бягам надалеч от тях открай време! От турските "Зираат банкъсъ" е тая която попада под определението ти - във Варна е в сградата на бившата Военна болница по първата перпендикулярна на Сливница след Общината по посока Черно море.Но там заради ментето-Ердоан не нося нищо!
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)