Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или чакате кат мене да отвори пазара или сте заседнали пред компютъра заради бонуса или заради лафа кое е?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не всички сме толкова млади ,че да ги правим тези номераЕми компенсирай тогава с по-малко сън![]()
![]()
тука даже обедната дрямка си я караме по график
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еййййй как го каза само. Така изглежда, че средната възраст във форума е над 50. Не е добре.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е.. обедната дрямка е нещо, което никога не съм разбирала... даже в детската градина като съм била малка, винаги правех бойкот и не можех да спа!... Едва ли ще мога да спа някога..
То е кът чи ли до мотивацията , ку има тъй .... мож да ти се прииска дори достаЕдва ли ще мога да спа някога![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Няма време за обедни дрямки...спането е загуба на време...6-7 часа стигат...
Има някои спят повече на други им трябва по-малко , за по-младите(новаците) 8 часа средно били достатъчни![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Не знам братле, мен обедната ми дрямка ми помага много, ставаш по-продуктивен след обяд така. Не е важно все пак колко часа работиш, важно е колко реално си продуктивен за това време.Няма време за обедни дрямки...спането е загуба на време...6-7 часа стигат...