Интересува ме програма с която мога да си декомпилирам експерт правен на **dreema.
Цена за декомпилиране?
Цена за написване на експерт (отваряне на отложени поръчки в определено време)
Интересува ме програма с която мога да си декомпилирам експерт правен на **dreema.
Цена за декомпилиране?
Цена за написване на експерт (отваряне на отложени поръчки в определено време)
kypa (15-05-2016)
ако е платен този експерт няма да може да се декомпилира защото им слагат специални защити срещу това а и новите билдове направо ги засичат тия врътки
а такъв екперт може да си свалиш и безплатно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-05-2016)
не успях да намеря, точно такъв експерт, той би трябвало да е като big gog
Таз работа с кръв и сополе ще завърши ми се струва.
У ФорексПийсАрмито тестваха някакви роботи по едно време, май и безплатни имаше. Отделно дето някои може и пиратски да се намерят из нета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря, ще разровя.
Идеята е, че ме мързи и нямам физическа възможност да слагам много отложени ордери... А кръвта и сополите вече започвам да си ги позабърсвам(след 4 години)
за бигдог експертите са за пробив на ценови бокс такива експерти съм качил 2 тук но ако искаш точно в определен час да сложиш отложени под и над текущата цена трябва друг експерт да се ползва и зависи какви ордери ще слагаш стопови или лимитни
Много народ искат да им напиша експерти ама да е за без пари че ко има и начин да им дадеш някой лев дето съм им написал експерта
И като им река че ще ми загубят най малко 2 седмици и като им река да приведат 100 долара от напред за да започнеме работа щото 100 долара са по малко от половин минимална заплата в бг - всичките дават заден ход
Момчета безплатен обяд няма
Много от Вас просто не са сигурни в това което искат , а и освен това го искат да стане за без пари
Е , безплатен обяд няма
Само сиренцито в капанчето е за пез пари
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
GeorgiRR (14-05-2016)
Бачо Сакстене, той ПариПравача учтиво и любезно и питал колко пари ще му струва бря.
Демек най-вероятно ще може да го отръскаш за някой и друг стотак.
Да, точно това ми трябва
пробив на ценови бокс в точно в определен час отстояние от бокса + ТП и СЛ
също така да има и тайминг на брокера