Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха разбрах мисълта ти,но все пак не е в голям плюс както гледаш на така графиката.Всеки си изгражда сам как да си води платформата........Уфффф, ти явно тряа да ти се обеснява хептен отначало ......
Значи АЗ съм хард Мечка ....
Тук основно търгувам къси ....
Сега поради картинката съм с една рехава позиция .... Ако върне до зелената - 1.1350 почвам да гледам за къси ...
Ако премине червената ще вляза надълго ....
Ама все пак това е план а не разписание)
Аз пък съм ето така и почвам да изчислявам всяка една линия от където минава през всеки един сигнал за на долу и на горе.Също намирам центровете и след изчисленията ми дава представа до къде е възможно да стигне ниската и високата точка.
Доста сложно за обяснение даже е необяснимо трябва да се покаже , до сега не мее подвеждала тази стратегия.Не напразно фибоначи и болинджър доста отдавна са разгадали една от най целевите стратегии към търговията...... и след това са създали част от нея за печеливши цели.
http://www.img-share.eu/f/images/195...ily0yozQ4j.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.