за тоя отговор , му искай комисионна ..100 пипа + спреда плс плс плс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има два начина:Първият е или минаваш на по висок фрейм,вторият си гледаш времето,зависи каква графика използваш
А най лесният начин е колкото е по наляво даден връх/дъно значи толкова е по стар![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (01-05-2012)
Аз имам едно питане. В инвестора се зададе въпрос за изборите през тази година, ти какво становище имаш ? Ще се отразят ли на пазара по някакъв начин или поради факта, че света навлезе в рецесия или все още не е настъпил края на кризата, няма значение, то си остават на дневен ред стандартните новини а изборите просто ще си отминат ?
А,привет радвам се,че се сещаш за менАз имам едно питане. В инвестора се зададе въпрос за изборите през тази година, ти какво становище имаш ? Ще се отразят ли на пазара по някакъв начин или поради факта, че света навлезе в рецесия или все още не е настъпил края на кризата, няма значение, то си остават на дневен ред стандартните новини а изборите просто ще си отминат ?Относно изборите "в частност политиката",и кризата,те са като дупе и гащи,като се насере дупето и гащите почват да миришат
.Незнам дали си ме разбрал правилно,но на всеки избори дупето пуска по некое миризливо л....о,и очаква гащите да поемат и тази порция,но те са вече пълни и няма на къде,модела ще се промени.Пазара ще почне да диктува политиката,както е било,а не политиката пазара.
П.П.Незнам що ми го задаваш този въпрос,аз съм прост трейдър![]()
Мерси за информацията.А,привет радвам се,че се сещаш за менОтносно изборите "в частност политиката",и кризата,те са като дупе и гащи,като се насере дупето и гащите почват да миришат
.Незнам дали си ме разбрал правилно,но на всеки избори дупето пуска по некое миризливо л....о,и очаква гащите да поемат и тази порция,но те са вече пълни и няма на къде,модела ще се промени.Пазара ще почне да диктува политиката,както е било,а не политиката пазара.
П.П.Незнам що ми го задаваш този въпрос,аз съм прост трейдър
Че кой да питам ? На фундамент не познавам разбирачи(с изключение в инвестора), а ти си по-старо поколение и обикновено чуваш какво се говори, имаш опит, имаш и знания.
Общо взето обаче пазара се диктува именно от политиката, не обратното. Така че миришат не миришат, ако трябва ще се обуят и неопренови костюми, това не е проблем. Но е ситуация, която не се е срещала в близко време, а циклите са доста раздаличени за да се черпи информация от миналите периоди. Най-малкото че пазара в миналото не е бил така глобален както сега. А това добавя много нови променливи.
И аз това се опитвах да ти кажа,но го отдавам на моят беден речникМерси за информацията.
Че кой да питам ? На фундамент не познавам разбирачи(с изключение в инвестора), а ти си по-старо поколение и обикновено чуваш какво се говори, имаш опит, имаш и знания.
Общо взето обаче пазара се диктува именно от политиката, не обратното. Така че миришат не миришат, ако трябва ще се обуят и неопренови костюми, това не е проблем. Но е ситуация, която не се е срещала в близко време, а циклите са доста раздаличени за да се черпи информация от миналите периоди. Най-малкото че пазара в миналото не е бил така глобален както сега. А това добавя много нови променливи.Но това ще се промени.Пазарът винаги е бил глобален,докато политиката не.Ако е имало недостиг на домати цената се е вдигала,като пример за расъждение,но винаги е имало някой който иска да ти бърка у джоба
П.П.Анон,въпреки,че не го познавам наистина много чете, и е в час.Не му правя четки,дори не се познаваме и виртуално,но от него могат да се научат доста нещаПрасето ми липсва,дано не се влюбвам
А може и да се окаже стар познайник знае ли човек,с тез нови никове
![]()
Днеска се навършва една седмица откакто Фицката излезе да пие кафе и повече не се върна!
Какво става - в почивка ли е или някой го обидили - пък как да го обиди, като не е от тънкокожите прасита !!!!
-----
Gazaro,
да земе да спреш да обсебваш темата на Фицката, щот както си се поразхвърлил лятно, директно ще те закарам долу на Топлата вода (варна), та да ти се позарадват манафите !!!!!!![]()
Аз и в другите форуми не съм го засичал. Ще се покаже от някъде!
ХелоуууСтрадам от "пролетна" умора Комърджи
Ти ша ма разбереш знам
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН