Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицка , нямах идея че слушаш такава музика
не е зле :-)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чарта не се вижда на поста ( цитата - за съжаление )
гледам че става въпрос за глава и рамене
аз тази фигура много я мразя :-)
та..на въпроса:
къде тази фигура се разваля т.е не е валидна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рот Фронт, Комарджи !
Ами как да сме- на необолшевиките им e забранено да униват
" Куда как чуден создан свет!
Пофилософствуй — ум вскружится;
То бережешься, то обед:
Ешь три часа, а в три дни не сварится! ...." А.С.Грибоедов «Горе от ума» 1824 г.
![]()
Поздрав за тебе с една нашенска : http://www.youtube.com/watch?v=PDboaDrHGbA![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
благодаря Фицка и това върши работа
благодаря ти за чарта , но въпроса беше малко по различен:
къде това вече няма да е глава с рамене , в случая имаме задействана такава фигура
.................................................. .................................................. ............
п.с само не ми казвай при пробив на върхът , че тва не ми върши много работа![]()
При ето тази ситуация бих търсил вход за дълга при пробива на подкрепата образувана от раменетеблагодаря Фицка и това върши работа
благодаря ти за чарта , но въпроса беше малко по различен:
къде това вече няма да е глава с рамене , в случая имаме задействана такава фигура
.................................................. .................................................. ............
п.с само не ми казвай при пробив на върхът , че тва не ми върши много работа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
хм..това е интересно
пак ще ти благодаря и извинявай за глупавият въпрос , но за мен наистина е важно ,че много я мразя тази фигурка , мамка и![]()
потвърждавам че е полезноапропо относно рекуотването, и това важи за всички бъкети , не само за ефекспро има лечение и то е да се влиза при обратен тик.
или ако искаш да скъсяваш влизаш при зелен тик и обратното за дългите. отне ми доста време да го осъзная , но работи безотказно. с цената на няколко пипети се отърваваш от рекотирането...при колегите с тези болежки
нещо лежерно от мене
http://www.youtube.com/watch?v=iv43k...eature=related