Няма го, изгуби се тоз човек. Вчера Рукито му е писал в скайпа, но не се обаждал.
А иначе днеска е перфектен учебен ден. Супер ясни сигнали имаше при определени инструменти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак се събрахте, че и по същото
като вчера време![]()
Да нямате някакъв сигнал бря???![]()
Айде Фицка, туй за azazaz
azazaz ей ти един акъл, ама да не се обидиш сега, че съм ти го казал, аз не с лошо. Умен изглеждаш, но да предупредя.
Няма значение кой какво е казал, защото всеки греши. Но е много важно да разбереш какво е казал в точно определен момент. Твоята грешка тук беше, не че се подведе покрай greedy, то въобще нямаше такова нещо, а че продължи да си мислиш след повече от десет минути това което той беше написал по-рано.
А цената може да се промени многократно за толкова дълъг период от време.
Дори да ти каже влязох от един си каква цена в 15:03 и цената не е продължила и ти все още може да влезеш от същото място, това вече не е надежден сигнал в много случаи. За да слушаш някого първо трябва да си отлично запознат какво този някой прави. Ти greedy знаеш ли го как процедира ?
Туй сангрияХепи аз не пия, ама ще се представим с некое завъртяно вино от Риоха
Само ще та замола, ако ме хване да не се възползваш от мене, че съм семеен
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз го знамАйде Фицка, туй за azazaz
azazaz ей ти един акъл, ама да не се обидиш сега, че съм ти го казал, аз не с лошо. Умен изглеждаш, но да предупредя.
Няма значение кой какво е казал, защото всеки греши. Но е много важно да разбереш какво е казал в точно определен момент. Твоята грешка тук беше, не че се подведе покрай greedy, то въобще нямаше такова нещо, а че продължи да си мислиш след повече от десет минути това което той беше написал по-рано.
А цената може да се промени многократно за толкова дълъг период от време.
Дори да ти каже влязох от един си каква цена в 15:03 и цената не е продължила и ти все още може да влезеш от същото място, това вече не е надежден сигнал в много случаи. За да слушаш някого първо трябва да си отлично запознат какво този някой прави. Ти greedy знаеш ли го как процедира ?Краде едни 10-20 пипа и после под съпровода на мазни гюбеци, с халба ракия в ръка, чака йош 100 пипа
Мда, казах аз нейде, че цената и времето са отделни константи и затова трябва да се съобразяваме с всяка една от тях. Сиреч 1.3180 в 15:30 примерно, не е същото като 1.3180 в 16:10![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН