Мдааааа.... навлизаш в сложна материя КомърджиРазговорът придобива полова насоченост и сега се питам как да обесня на Ели, че мъжките ръце не служат само да милват женските коси и гърди и ....
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ако допуснем че тука си говорим за правилна сексуална ориентация.... то си се изразил достатъчно ясно.........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-02-2013)
За мен е важно денят дали е трендов или рейнджовФицка, ще обясниш ли (и ако е удобно с примери) как търгуваш в подобни дни с големи и припокриващи се барове. Как определяш входовете и стоповете съответно? Последните дни при Евро/Долар на 5 минути също са такива. А то всъщност йената всеки ден е с такива барове на 5 мин.Баровете не са от значение, въпреки че когато имаме стабилен тренд, в повечето случаи баровете са малки и си приличат. Също така в европейската и в американската сесии има разлика в баровете, което се дължи на обемите. Но както ти казах, за меен няма значение. Важното е къде са съпротивите и подкрепите, как се държи цената около тях
Стоповете винаги съм казвал, че трябва да са под последно дъно за дълги и над последен връх за къси
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бях решила да не спамя повече тук, но при тоя ти коментар съм длъжна да поясня (особено както личи и от името ми), че не се ръководя от Сексът и градът, макар че и оттам има много какво да се научи, а от това, че ако се включи авторът и в действието през почиваката с богатия си опит, ще научим също много полезни неща, показани нагледно.
... а и за бой по тях?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2013 на 22:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А да него мъчим Комърджито да обяснява ти кат не можеш.
Сещам се и за още едно приложение, но въобще нямам идея каква е целта на споменаването му в разговора, "придобил полова насоченост".
Защо трябва да говорим за това, от което понякога ви болят китките като всеки си го знае и може най-добре за себе си без нужда от външно обучение.
И въобще не знам дали е това, за което си мисля.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И като е фалшив пробив има да си цъкате около него нагоре ,че надоле...
Най добре покрепата да си е подкрепа ,а съпротивата да си е съпротива
като мине някое и друго барче ,може да се мисли вече дали таз подкрепа станала съпротива ,или да
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (08-02-2013)
Така СаксиЗа това иде реч. Дори за мен фалшиви пробиви няма, има тестове. Пробива си е пробив
![]()
greedy (08-02-2013)