Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали!И кат ме гледат десет минути с немигащи опулени комбали и после един ще се осмели да каже:
-Но...но,но...вашият шофьор е прасе!?!?
Тогаз аз ще махна с царствено снизхождение и ще ги хвърля във вечен потрес:
-Оооо,не е нормално,знам,той обичайно търгува с опции на петрола в офиса и е много добър,но днес шофьорът ми се жени за първата си братовчедка.![]()
Фибо....мибо....грънци
REDA (14-05-2012)
Нали!И кат ме гледат десет минути с немигащи опулени комбали и после един ще се осмели да каже:
-Но...но,но...вашият шофьор е прасе!?!?
Тогаз аз ще махна с царствено снизхождение и ще ги хвърля във вечен потрес:
-Оооо,не е нормално,знам,той обичайно търгува с опции на петрола в офиса и е много добър,но днес шофьорът ми се жени за първата си братовчедка.Тихо, тихо, че ща чуят и пак ше ни объркат играта
Виж и македонците взеха мухи да им пускат за нази
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Въъъъ,не та знам,Фицка,дали си ходил у македонската околия,ма язе съм бил там къде осем-девет пъти и една жена не видех,дето да ми примърда мъжкото сърце и мъжката глава зарад нея,бре,братко.Дано Боко да не чете,че може да се обиди.![]()
Фибо....мибо....грънци
Четем и още как,и туй не е верно,но секи си има вкусА по коя околия точно си одил
![]()