Да не вземеш да счупиш някой прозорец. Ще ни водят сите при Директора„админа“
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе гледам и даскала се мярка от време на време ..сигурно го е страх да не изядем тибишира ...
и да изпием кофата с мръсната вода ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Що думаш бре,е те това не е истина някой да ти плаща за глупостите по форумо.В началото не го вземах на сериозно. Няма друг брокер с такава опция. Правех си експерименти с експерти, стратегии и т.н. Имаше една промоция на дебитни карти, безплатни. Аз естествено пробвах и тази опция. Тя па взе че дойде. И отивам на OMVто, пълня резервоара. И тя взе че го плати!!
Изпотих ся!! Да не правя аз некакви мушенгии! Бързо ми мина! Сега си кълвя на компа. С картата си пазарувам от хипермаркета. Днес пак пазарувах.
Ако в началото не се бях лигавил, сега щех да имам два пъти повече мънгизи!
Не ги брой две хиляди. По-добре брой на половина. Щото аз постоянно тегля. А имам и занулени акаунти. Но такъв е живота! По-добре късно, отколкото никога! Казал един кога умряла жена му!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даскало е нещо сърдит,май магарето му изяде букваро и ся не може да преподаваАз винаги съм казвал,че една тема за обучение ще е кратка,но една тема за Любовта ще е вечна,щот Любовта е вечна дали към жена,дали към пари,дали към животни,Любовта е навсякъде
Да правим Любов,а не война
![]()
Много филми за хипита си гледал...Даскало е нещо сърдит,май магарето му изяде букваро и ся не може да преподаваАз винаги съм казвал,че една тема за обучение ще е кратка,но една тема за Любовта ще е вечна,щот Любовта е вечна дали към жена,дали към пари,дали към животни,Любовта е навсякъде
Да правим Любов,а не война
иначе идеята не е лоша..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
а дано още да пиеш че да кажа наздраве...таа вечер и язе викам да опна една огнена вода за хаперетив
ПП фицка пак мара да кажа...сърдит ли си че не ме отразяваш бе...или направо ме тури в игнор листата![]()