E Рукито по назад ти е дал 3 брокера бре. 500 $ е минимума да си отвориш сметка, а минимума при евро фючърса например е 1 контракт. Тоест 1.25 лота, но имаш и мини фючърс.Гамбли дай връзка към тази шаренийка и кажи имат ли демо и колко най малко парички искат за да си отвориш реал.
Колко е минималния лот /контракт/ и прочие простотийки.
А и не схванах твърдението ти че всеки бар бил с обем от 150 контракта .
Как така всеки със 150, не е ли броят контракти респективно обемът при всеки бар различен.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ей СЪСЕЛ ли си, кво си,
ти не си разбрал с кои говориш !!!!
Аз като усетя, че ПРАСЧО ме дебне
директно го разфасовам на ПЪРЖОЛИ
П>П>Тои и СВИНЧО веке се появи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За моите цели е удобно тиковете да са нормирани освен това да са реални.Тоест ако един контракт е един тик то 20 контракта да са еквивалентни на 20 тикасакс,
тик на регулираните пазари се нарича сделката.за тика няма значемие обема. аз може да купя 1 контракт, ти 20 и това се брои за две сделки, моята и твоята.
та 150 тика това е бар в който са отразени 150 сделки, а обема е без значение, както и времето.
ако искаш обеми тогава обемна графика се настройва и тогава 1 бар ще ти е 150 контракта, без значение тука с колко сделки са достигнати или за колко време
Такива настройки има ли?
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аре да си питам и в тая тема, че гледам е по-посещавана. Ще извиняваш, фицка, ако има нещо.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ще постна една снимка с мой вход за къса позиция от по-рано днес на озито. Като гледам как се развива цената, очевидно входът ми е бил грешен и бих бил благодарен ако някой ми обясни как и къде точно съм сгрешил.
http://prikachi.com/images/742/4684742K.jpg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обясни първо защо си решил да влезеш от там и какво си чакал. Ние няма как да знаеш ти защо си решил да направиш сделка.Аре да си питам и в тая тема, че гледам е по-посещавана. Ще извиняваш, фицка, ако има нещо.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ще постна една снимка с мой вход за къса позиция от по-рано днес на озито. Като гледам как се развива цената, очевидно входът ми е бил грешен и бих бил благодарен ако някой ми обясни как и къде точно съм сгрешил.
http://prikachi.com/images/742/4684742K.jpg
Това го знаем бре
вече сме си го приказвали
Мен ме интерисува Гамблито да каже от неговата камбанарийка как изглеждат нещата
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Реших да вляза поради няколко причини - в последните дни тренда е надолу и както съм начертал на снимката има затворена свещ под тренд линийката. Очаквах да слезе поне до последното за деня дъно - 1.02500.