saxsten, Не се хаби да правиш такъв индикатор!Инсайд барове колкото щеш по графиката,даже не ги гледам въобще.Трябват и други условия,които немогат да се определят така лесно.
То ясно че се базикаш,ама аз да кажа че нема смисъл все пак!![]()
saxsten, Не се хаби да правиш такъв индикатор!Инсайд барове колкото щеш по графиката,даже не ги гледам въобще.Трябват и други условия,които немогат да се определят така лесно.
То ясно че се базикаш,ама аз да кажа че нема смисъл все пак!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не тоз път съм съвсем сериозен
Освен това ми се струва че лесно ще стане ,но има един проблем
Аз като гледах графиката не ми се видяха чак толкоз много тези барчета
Това едното
И другото е ,че Прасчо рече :
Вътрешен бар или свещ имаме, когато барът или свеща се побират в тялото на предходният бар или свещ. На картинката съм го нарисувал, за да е по-ясно.
Ама не каза средното ниво на опен и клозе на майката , сравнено със средното ниво на хайд и лоу на малкото- инсайд барчето къде да бъде.
Те често не са на равно едно с друго ,тоест макар ,че цялото инсайд барче се побира в тялото на майката като абсолютна стойност то обикновенно е или по високо или по ниско от нея.
Дали това има значение
.................................................. .............
Прасчо ,утре кат се събудиш ,да кажеш ей !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (17-04-2012)
Ами мисля че беше казал,че тялото на инсайда трябва да се побира в майката,а хай и лоу да са по-малки по абсолютна стойност от HI/LOW на майката.Т.е изцяло да е в сянка и тялото и спайковете.Съответно трябва и котировките на бъкета да са читави,щото ако има филтрации те са обикновено около затваряне и отваряне на следващия бар.Така че 1-2 пипса може да са грешка в котирането!Не тоз път съм съвсем сериозен
Това едното
Вътрешен бар или свещ имаме, когато барът или свеща се побират в тялото на предходният бар или свещ. На картинката съм го нарисувал, за да е по-ясно.
Ама не каза средното ниво на опен и клозе на майката , сравнено със средното ниво на хайд и лоу на малкото- инсайд барчето къде да бъде.
Те често не са на равно едно с друго ,тоест макар ,че цялото инсайд барче се побира в тялото на майката като абсолютна стойност то обикновенно е или по високо или по ниско от нея.
Дали това има значение
Прасчо ,утре кат се събудиш ,да кажеш ей !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сакси здравейНе тоз път съм съвсем сериозен
Това едното
Дали това има значение
Прасчо ,утре кат се събудиш ,да кажеш ей !Благодаря за предложението, идеята ти е супер и не само аз бих могъл да се възползвам от нея
Ше направиш един хаир за форума, дет се вика
Дали е по-ниско или по-високо отварянето на инсайда няма значение. Важното е да се побира в тялото на предходния бар. Тоест ако имаме бичи бар и отварянето на инсайда е над затварянето на майката, за да е инсайд, горната сянка на инсайда трябва да е по-ниска от горната сянка на майката. Обратното за мечи бар. Ако отварянето на инсайда е равно на затварянето на майката, то целият инсайд трябва да се събира в тялото на майката.
П.П. Ако можеш да го направиш да не е само с маркировка, а да изкача и прозорче ще е супер, защото така ще може да се прикачи към няколко графики и да те предупреждава накъде да насочиш Фниманието си![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка,туй ли е само условието да има такъв засенчен инсайд
Ако е само това то не ти трябва индикатор,може с прост преглед на графиката да се установи какво дава като сигнал
А фрейма има ли значение,щот може да се получи че на един фрейм едно а пък на друг,друго!![]()
Разбира се, че може, нали така правя азЗатова казах на Сакса да вкара екстричка с попъп, защото като търгуваш 3-4 инструмента наведнъж не можеш да хванеш всичко, което е от значение. А индикатора може да си е мулти тайм фрейм и всеки според стила си на търговия да го разполага на какъвто фрейм желае
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сакси забравихАко отварянето на инсайда е вътре в майката, тоест за бича майка отварчнето на инсайда е под затварянето на майката, и обратното за меча майка, то целият инсайд трябва да е в тялото на майката
![]()
И аз искам, ама да е за по-високите графики, плийзМисля, че ще е достатъчно само да го отбелязва
привет
дано сте изкарали добре празниците...да сте дали почивка и на очите, и на душата![]()
П.П. на патерица да е честит РД и на soros - жив и здрав, и не малко успешен в делата
ПП фицката невежата ми душа трепва при представата за ясно насочено движение и представения сетъп от теб но в противоположна посока...може и да не съм разбрал правилно че главата още не се е проветрила, но да питам евро/долар 5м вчера...16,35 и 18,45 инсайд кендълите мисля изпълняват условието на сетъпа..валидни сетъпи ли са...ако трябва да кача шот