Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицка,
Имам си доста натрупано за четене! Просто ми хареса идеята ти да поднесеш малко смляно и пресято инфо и ми беше интересно докъде ще стигне тази идея! При конкретна заинтересованост обещавам да се обърна първо към тебГотовността ти да помогнеш е неустоима
albagpipe,
Правя се само! Интригантка такава :P Губя се по други ангажименти и задачки, нямах време почти за нищо, а и не съм на моя комп. Не знам докога и става малко по-сложна комуникацията, еле па форумната! Ти си дерзаеш, гледам!![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
да фицка точно за това ти говорех и то взе че стана точно като по учебник :Д,само дето не бях пред компа да го отиграя....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Maguet, и аз испуснах доста материал. Направо няма да ми заверят семестъра. Но цял преди обяд тичах по задачи. сега си играя с един нов експерт. Добре че една позиция от миналата седмица ми се е затворила. Та да почнем седмицата с нещо. Имам и други отворени, но тях съм оставил за отлежаване!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахххххох , кво ми разправяш -ИНТРИГАНТКА ДЪ БЕСТ? и аз нямям комп, бе като помияр съм из чуждите...сал единият форум ми остана
и платформи си нямам и нищо...сал единият мерак ми остана дето даже жива ме държи, уф ...![]()
GeorgiRR,
Аз съм младо и зелено още (първи курс) и не посетих няколко лекции и сега?- нямам такива сто акаунта и по няколко позиции дето все една ще изкара кинти!
![]()
Що бе, дарлинг? Кво те е сполетяло? На мен ми е на ремонт лаптопченцето, че вентилаторът му сдаде багажа нещо - живот и здраве утре да си го взема... и ще ви налетя пак из темите!![]()
За драмите знам, просто реших да няма нещо друго... Ще се оправиш! По-добре виж нещо лаптоп потърси или крадни нечий комп... да не си на сухо![]()
Привет Маги ,загуби се като пенсионер в нов МОЛ.Помислих ,че си му хванала цаката и къртиш форекса тайно.Ама,нейсе появи се накрая......съчуствам ти за компа и аз наскоро имах проблем с адаптера на Ейсърчето,ама остиска и този път,но няма отърване ще трябва да му купя нов /адаптор/ вскоро време.
compos sui