Не бре. Винаги има процент на неуспешни сделки, това не е грешно. Грешно ще е ако губещите ти са повече и по-големи от печелившите. Затова и фицката и аз казахме сходни неща. Няма как 100% да имаш сделки на плюс. 90% може да са, но 100, не.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и правилно да си го направил и пак да е губеща сделкатащот на пазара anything can happen anytime
![]()
манго утре ше реши па да бомби некой небостъргач у нови йорк и стопа на дългите долари ти гърми ако и да си уленал правилно дълъг![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-02-2013)
фицката (17-02-2013)
какво да ти кажа.... ами малко ми е неудобно да споделя колко пъти е нараснало салдото по тази сметка за февруари при 61% неправилно поведение.
...Снимката я имах готова, направена по друг повод и затова си правя труда, не е нещо друго ......
......неприятната новина е че света е триизмерен. пък и малко светлина не е излишна, та да освети действителността.
Общо взето човек трябва да има способности да се оглежда, да изучава, да може да прескача отвъд чувството на дискомфорт, а там е интересно - има една граница насадена от представите ни за що е то правилно - та тази граница, ако можеше да я минава всеки, то прогреса лавинообразно щеше да ни затрупа.... нали така Олег?
Олег, е те това в червеното е моята гордост. НАли ти казах че ще сляза и под 40%, е на слязох, сега ще се опитам да гоня 35%.... щото съм на eur/jpy, предполагам схващаш мисълта ми.
пп
само да вметна, понеже има значение. тука не съм скалпирал.
Тук ще поздрава моят Приятел Комърджитои бих добавил МАШАЛЛА, АШКОЛСУН И ЧОК ГЮЗЕЛЪ
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia (17-02-2013)
Фицка, аферим за матреала!!!![]()
такива фиданки не съм предполагал че съществуват в тая сфера - бравус за потенциала й !
около 3:15-та минутаТвърдо ашколсун!!!
![]()
Komardji, чуден си. Обаче 35-45% си е все още като 50/50, с малко повече профит от печелившите и излизаш на плюс. Обаче при едва 20% успешни....те тогава вече е друго нещо, за да излезеш на профит дългосрочно.какво да ти кажа.... ами малко ми е неудобно да споделя колко пъти е нараснало салдото по тази сметка за февруари при 61% неправилно поведение.
...Снимката я имах готова, направена по друг повод и затова си правя труда, не е нещо друго ......
......неприятната новина е че света е триизмерен. пък и малко светлина не е излишна, та да освети действителността.
Общо взето човек трябва да има способности да се оглежда, да изучава, да може да прескача отвъд чувството на дискомфорт, а там е интересно - има една граница насадена от представите ни за що е то правилно - та тази граница, ако можеше да я минава всеки, то прогреса лавинообразно щеше да ни затрупа.... нали така Олег?
Олег, е те това в червеното е моята гордост. НАли ти казах че ще сляза и под 40%, е на слязох, сега ще се опитам да гоня 35%.... щото съм на eur/jpy, предполагам схващаш мисълта ми.
пп
само да вметна, понеже има значение. тука не съм скалпирал.
Комарджи, а какъв е смисъла да правиш малко успешни и да боравиш с нисък обем спрямо капитала, вместо да правиш повече успешни и съответно да вдигнеш и обема ?
Олег, драго ми е да си комуникирам с такива хора като теб! Виж как ми вдигаш летвата, сега пък 20% , но ще положа нужните усилия.
а иначе има натоварване, дори бих казал хипер натоварване, но с нулев риск на добавките, 4 пъти за този месец успях да направя упражнението, видно е от схемата.
Toва казвам и аз. И понеже аз съм по-слаб и не мога да издържам на голям стрес, предпочитам да правя срещуположното на твоетоОлег, драго ми е да си комуникирам с такива хора като теб! Виж как ми вдигаш летвата, сега пък 20% , но ще положа нужните усилия.
а иначе има натоварване, дори бих казал хипер натоварване, но с нулев риск на добавките, 4 пъти за този месец успях да направя упражнението, видно е от схемата.
Фицката и той с неговата scale in като ги нареди...красота, но пък за там се иска много повече акъл....та затуй гледам да е по-лесно, че и аз хора и аз мотор искам![]()
е па ако беше подчертал малко в дясно щеше да видиш, че не става въпрос за стрес.Toва казвам и аз. И понеже аз съм по-слаб и не мога да издържам на голям стрес, предпочитам да правя срещуположното на твоето
Фицката и той с неговата scale in като ги нареди...красота, но пък за там се иска много повече акъл....та затуй гледам да е по-лесно, че и аз хора и аз мотор искам
RyMu (17-02-2013)