Аз за там съм я отворил бе златцеТам и ше си клоузна 2-та третинка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много се забави с тая корекция,
и си мисля, че може и да си
продължи надоле.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
привет Ачо (ако може де)Днес за какво ще коментираме колеги.
Да продължаваме ли с фибо или да питам как без индикатори
ще се насочваме за цената аа ся ми дойде ,
Абе фицка кажи ми 3 МА кои да ползвам в комбинация за отсяване
СМА ЕМА или другите коя МА 20, 200, 50 , 89 ли ,. Дай ми едно съветче,
щом гриид е тука няма начин да не е споменавал за една стратегия от сайта на TradingNaked - 9/30 за фреймове до м15 дава добри резултати...мен лично ме радва само 30 LWMA много подобна е на 20EMA .....нея може да я ползваш навсякъде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e, привет
днешното изсипване си даде таргета айде без два пипаи аз пак му чупих зъбаците на ойрото
ПП само да видим как ще е второто полувреме ....фицката ако е прав с неговите магии...ще требе да почерпи![]()
JaY_Z, Я да я чуем тая стратегия?
Здрасти Прасчо.
тука ли се си преселило.
Гледам че и Гридито тука и сичките също
Май ще се поизнесеме насам
Оттатъка взеха да се вземат много на сериозно.
Ама мене ме бамнаха първи ,преди тебе и Рукито
Нека да ви е яд![]()
Ехеееееееееееееееее, ти пък как се озова тук РАЗЛИЧЕН ПРОГРАМИСТЕМного се радвам да те видя. И на кой с какво накриви шапката
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
plovcity, http://www.trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm ето го линка тука откраднах от рокето един сетъп много прост е ефективен....АВС корекция до 9/30 (5м и 15м фреймове)....аз основно това ползвам де и първия пулбек при пресичане ако цялата картина ми харесва
http://www.trading-naked.com/FloorTraderMethod.htm това е подобно и може да е интересно на някой
фицката (22-03-2012), Ratetouilli (22-03-2012)