Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
обърна се то ...в темата съм пуснала графика на покупката...които иска да гледа ..изловено дъно ...
п.п. ми да му давам уроци на джей по дънолов ....хихиххи
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правилно Грийди, виж че дори ти не се съобразяваш с времето в случая. А и каналът в който се движи цената също не се влияе от времето, защото всеки има различна продължителност в зависимост от поръчките на търговците. И ако съм сложил отложен ордер, то го слагам на определена цена и ако каналът бъде пробит в обратна посока било след 5 или 50 минути то се обезмисля и ордера и го свалям от терминала![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицкааааа тоз сериал много яяяяк. 2 broke girls Уникален е, повече ми харесва от the big bangПравилно Грийди, виж че дори ти не се съобразяваш с времето в случая. А и каналът в който се движи цената също не се влияе от времето, защото всеки има различна продължителност в зависимост от поръчките на търговците. И ако съм сложил отложен ордер, то го слагам на определена цена и ако каналът бъде пробит в обратна посока било след 5 или 50 минути то се обезмисля и ордера и го свалям от терминала
Аз времевите ги посмених защото на това което търгувам, се деформират до непознаваемост5минутната става като нагризан гребен от куче.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Спри са и ти бреееееее !!! ПОДСТРЕКАТЕЛИ !!!Няа го гледам сега, сам ше го сваля
![]()
йоще ли не ги отказа и ти кат мене бря,че ша се мре ша се мре,барем да не е от тъз отрова,мамка им