То дъртото кво значение има да не те варя, че да не увираш
Пък с макета - хич не съм и общувала дори...легенди се носят за вас ...
То дъртото кво значение има да не те варя, че да не увираш
Пък с макета - хич не съм и общувала дори...легенди се носят за вас ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕФ4ЕТО ,НОВАК ,РУМИ И ХЕПИ ДА КАЖАТ ПО ЕДНО ЗДРАВЕЙ, ЧЕ ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ СА ДОБРЕ
п.п. подредил съм ви по азбучен ред, защото ви обичам еднакво![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
мара Фицка................![]()
![]()
![]()
======================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (30-11-2013)
Здрасти , фицка ,и аз те обичам наравно с целия форум .. , да не го изреждам азбучния ред ,че някои и от тва се засягат
![]()
![]()
бтв честито начало на Зимата , докато не е тръгнало да става пак лято ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (01-12-2013)
Oleg, ne mi prevejdai pls .....
kypa (30-11-2013)
Кой , кой, кой.... е тоя " Н ",,,, #ignorenikolaibarekov
Oleg , нещо си се бъгнал ,незадоволените страсти май на грешно място търсиш...
пп/ старо провокаторче си ти и изпечен интригант ...![]()
Последна редакция от RyMu : 30-11-2013 на 22:28
сега сме на ход баш спамерите зарад края на месеца![]()
![]()
и кавгаджиите не могат да си видят постовете от нас и да заформят обидите и нападките както требе
![]()
![]()
другата седмица шъ гледаш кавги всичките дни
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.