Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (09-10-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бааааа маааааа муНе си ме питал. Пробвах всичко и пак се върнах на моята система. Успеваемостта, за която говориш, е валидна само при агресивно затваряне. РР 1:2 не можах да постигна повече от 50% СРЕДНО за тази година (профит фактора е 1,5). Сега си налягам парцалките и се опитвам да изчистя всичко друго от търговията. Като гледам как върви, май ще ми отнеме следващите 2-3 месецаБаси, изобщо не осъзнавах колко много грешни неща правя. Ама Фицката е виновен, щот мъ подкукоросва с неговите отчети да прая щуротии
Вчера на Реда му бях виновен, че му взели стопа, днеска на тебе че прайш щуращини
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-10-2013)
фицката, С двама колеги почти всеки месец слагаме 20$ в една чиста сметка и се гледа кой ще я направи най-много до края на месеца
Иначе си търгуваме по спокойно в другата![]()
За какво да слагаш, като има бонусарки=без депозит и може да си правиш опити, че и да спечелиш![]()
Профит фактора е ужасно нисък. Общо взето си го докарал до нула. Ти затварянията пак ли ги правеше на принципа или стоп или таргет ....ма пак много нисък профит фактор, даже и така да си правил.Не си ме питал. Пробвах всичко и пак се върнах на моята система. Успеваемостта, за която говориш, е валидна само при агресивно затваряне. РР 1:2 не можах да постигна повече от 50% СРЕДНО за тази година (профит фактора е 1,5). Сега си налягам парцалките и се опитвам да изчистя всичко друго от търговията. Като гледам как върви, май ще ми отнеме следващите 2-3 месецаБаси, изобщо не осъзнавах колко много грешни неща правя. Ама Фицката е виновен, щот мъ подкукоросва с неговите отчети да прая щуротии
За 1:2 между 50-60 мисля беше. Но колко ти е едното ? Че на 20профит не е същото като 40.
И сега какво правиш ? Кое ти са били грешките които си разбрал че правиш ?
Бомбе, значи няма да имам SL63 AMG за коледа, така ли ? И на КУЧИ GL-a и той отпада![]()