Знаеш ли в колко такива случаи има разлика при най ниската или най високата цена при различни брокери ?На първата картинка, за мен няма обиране на стопове. Двете бодвания с наколко пипса, са съвсем лека инерция от досегашните движения. Това си е обикновен тесен рейндж в границите на последният бар формирал дъно. Т.е. този който си обозначил с червено правоъгълниче.
Понеже консолидацията е много тясна, там работа нямам и бих изчакал излизане. В случая импулса който прави пробива нагоре и следва пулбек от двата черни бара е нужното условие за входа на дълга. После ще напиша и за втората картинка.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Здравейте и от мен ,един ден ме нямаше и един ден ми трябва да прочета полезното....хахаха.Добре дошли на новите ни колеги и спорна търговия.Фицка,това със обирането на стопове също има зависимост,с две думи шипа пак стига до някаква съпротива ,но по стара.
compos sui
А че реално в "обирането" на стопове няма никаква конспирация или нещо, което се знае от дузина човека![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аха, схванах. Да ти кажа, тези неща вече не ме притесняват - избирам брокер и си гледам неговите котировки - абе, не ритам срещу ръжена, така да се каже![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реално обирането на стоп, не променя с нищо цената при дъно връх или пробив
Сега,тва 2B какво е за последно , двойно дъно или както каза Грийди two bar reversal , или е и двете![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако случая е фрапантен и нададеш вой, всеки себеуважаващ се брокер, ще направи компромис ( на сървъра нещо, но разбира се, че ще го поправим)
Да попитам и аз нещо.Това обиране на стопове, като някаква естествена реакция на пазара ли да го разбираме? От какво се провокира? Кой се връща да продаде на ниска цена, или да купи на висока цена! Само и само свеща или сянката и да чукне тези нива. Каква е логиката? Очаквам, ако аз съм неграмотния в случая, тези от дилинговите отдели да са по-грамотни от мене?