Важното е че си взел от пазараИзял си го с парцалите този рейндж. Аз днес отворих една дълга, там дето ти е втората сделка, на двойното дъно. Известно време стисках, като беше стигнало на 1 пип от стопа, после затворих половинката на +14 пипа при съпротивата на 1.3575 и останалата половина на 1.3590. За себе си съм доволен-------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
cyrano (31-01-2013)
фицката,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има ли възможност да затваряш само половин позиция при инстата?Изял си го с парцалите този рейндж. Аз днес отворих една дълга, там дето ти е втората сделка, на двойното дъно. Известно време стисках, като беше стигнало на 1 пип от стопа, после затворих половинката на +14 пипа при съпротивата на 1.3575 и останалата половина на 1.3590. За себе си съм доволен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е баш тъй Фицка. Ей на, аз не кипя от акъл(иначе щях да съм ехееейййй), ама вече почти 5 години![]()
Трейдинга точно му е хубавото, че не се иска много акъл.Но разбира се, може да се направи неимоверно труден.
фицката, И онзи ден стана дума в тази тема и сега пак, за обемите. Та ако може малко по-подробно да разкажеш - къде се гледат къде не се гледат как се тълкуват. разбрах че трябва на фючърсния пазар да ги седя, но какво отразяват там ? Брой контракти при конкретния брокер или общо ? И какво значат тези обеми дето са в МТ4, ако изобщо значат нещо. Че съм пълен лаик по отношение на това![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
При фючърса са изтъргуваните контракти на пазарафицката, И онзи ден стана дума в тази тема и сега пак, за обемите. Та ако може малко по-подробно да разкажеш - къде се гледат къде не се гледат как се тълкуват. разбрах че трябва на фючърсния пазар да ги седя, но какво отразяват там ? Брой контракти при конкретния брокер или общо ? И какво значат тези обеми дето са в МТ4, ако изобщо значат нещо. Че съм пълен лаик по отношение на товаНе при конкректният брокер
А при МТ 4 .......... ммммммммм не знам
Няква шашма трябва да е
Да дойде Грийди да каже
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
cyrano (31-01-2013)