• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Обучение за Форекс
    • АБВ - Да започнем от началото

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: АБВ - Да започнем от началото

Затворена тема
    Страница 431 от 534 ПървиПърви Предишно ... 331 381 421 429 430 431 432 433 441 481 531 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 4 301 до 4 310 от общо 5334
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 17-01-2013 22:53 #4301 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Моля, изберете категория: - Откажи
      Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от bobi3x Виж мнението
      Олег, дай тогава някой прост сетъп с ясни правила които ти прилагаш винаги, нещо което ти си разбрал , че работи достатъчно добре....
      Няколко пъти анонсирам 9/30 която е споделил greedy. Не точно в описаният от него начин, но доста близък.
      При 9/30 се получават над 70% успешни сделки. С няколко прости правила процента се повишава над 80.
      Аз вече търгувам само по нея. Просто и елементарно.

Фицката може да ги лови във въздуха, но то си е и до акъл. Аз забравям почти веднага графиката след като стана от пс-то. Какво остава да помня анализи и т.н.
      Правиш си система спрямо капацитета и действаш. Трейдинга хубавото му е, че и тъп да си, пари можеш да вадиш
      Няма по-айляшка професия от това.

----------

само с досещане не става , сега се мъча да си избистря правила по една системка ама трябва опитен да прави такива неща, не лаици като мен...
      Трудно ще намериш. Пробвай в чуждите форуми.
      Или питай тук. Ако не е сложна ще я измислим бързо.

----------

Цитирай Първоначално написано от драгата Виж мнението
      фокусника никога не разкрива номерата си!
      само ти дава жокери, па ти сам трябва да се досетиш!
      няма да е интересно ако всичко ни се дава на готово
      Като неразкрива, ей това :

Да видим ще продължава ли да се прави на тарикат

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на Oleg за полезния пост:

фицката (17-01-2013), драгата (17-01-2013)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 17-01-2013 22:54 #4302 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Няколко пъти анонсирам 9/30 която е споделил greedy. Не точно в описаният от него начин, но доста близък.
      При 9/30 се получават над 70% успешни сделки. С няколко прости правила процента се повишава над 80.
      Аз вече търгувам само по нея. Просто и елементарно.

Фицката може да ги лови във въздуха, но то си е и до акъл. Аз забравям почти веднага графиката след като стана от пс-то. Какво остава да помня анализи и т.н.
      Правиш си система спрямо капацитета и действаш. Трейдинга хубавото му е, е и тъп да си, пари можеш да вадиш
      Няма по-айляшка професия от това.

----------

Трудно ще намериш. Пробвай в чуждите форуми.
      Или питай тук. Ако не е сложна ще я измислим бързо.
      Това звучи идиотски, но има много истина в него
      Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
      Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

5. 17-01-2013 22:55 #4303 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kmv
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kmv не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите Аватара на kmv
      Начислени плащания
      1,507.80 USD
      Благодарности
      1 511
      Благодарили са му 2 543 Пъти в
      1 437 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      драгата, един скромен коментар и от мен. Виж снимката през тази призма - след оградените три големи бичи бара е супер рисково да се продава. Входа ти за късата впрочем е 9/30 сетъп за дълги.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

6. Следният потребител изказва благодарност на kmv за полезния пост:

драгата (17-01-2013)

7. 17-01-2013 23:01 #4304 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от фицката Виж мнението
      Това звучи идиотски, но има много истина в него
      Самата истина е. Ако на някой военен му кажеш прави това и това, и смятай ще бие суматилък прота

хахаххах мен точно това ме привлече в него
      A мен това ме задържа

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

8. 17-01-2013 23:01 #4305 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      Благодарили са му 1 817 Пъти в
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      kmv, дам ама аз се опитвах да отиграя двойния връх...
      то е ясно, че е не се контри тренда ама я да си пробвам
      а и последните няколко дни ми се иска да си избистря малко двойните дъна и върхове, та наблягам това да търся по графиките...
      иначе дам 9/30 е супер

Трейдинга хубавото му е, че и тъп да си, пари можеш да вадиш
      хахаххах мен точно това ме привлече
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

напред и само нагоре.......или надолу ?!?
      Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

9. 17-01-2013 23:07 #4306 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bobi3x
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bobi3x не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите Аватара на bobi3x
      Начислени плащания
      11,045.24 USD
      Благодарности
      684
      Благодарили са му 8 715 Пъти в
      7 561 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      9/30 която е споделил greedy
      да точно такъв тип сет ъп имах предвид......и аз го ползвам,
      Ако не е сложна ще я измислим бързо
      става въпрос за 20 SMA......вход при теста й и...има ли нещо друго ...

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

10. 17-01-2013 23:08 #4307 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      няма да е интересно ако всичко ни се дава на готово
      На мен най ми е хубаво когато е наготово. Е тогава подаръците най-много ги оценям.
      Ако съм си скъсал задника от работа за да получа каквото желая....не се радвам от този факт.

----------

да точно такъв тип сет ъп имах предвид......и аз го ползвам,

става въпрос за 20 SMA......вход при теста й и...има ли нещо друго ...
      Какво друго ?
      Кое те бърка точно ?
      Какво търсиш ?

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

11. 17-01-2013 23:10 #4308 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      става въпрос за 20 SMA
      SMA или ЕМА...?
      .................................................. ........

Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

12. 17-01-2013 23:31 #4309 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      greedy не е на линия
      Баннат
      Yg menggerutu

greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее greedy има с какво да се гордее Аватара на greedy
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      1,074.92 USD
      Благодарности
      522
      Благодарили са му 1 472 Пъти в
      891 Поста
      кво да правиме, той е вожда....квото каже ние само кимаме и гледаме огъня да не загасне оти нема от де да черпиме димни сигнале

----------

пак досаждам
      ама търся отговори...дето само вие можете да ми ги дадете
      плитък стоп ли бях сложил или това че двойния връх вторият е над първия ?!
      миииии,
      двойният връх е валиден само ако има пробив на екстремума между върховете. преди това е само очакване за двоен връх. та тва такова ли е ? и требе ли да се трейдва кат двоен връх ?

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на greedy за полезния пост:

фицката (17-01-2013), драгата (17-01-2013), Oleg (18-01-2013), Nasko (18-01-2013)

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 17-01-2013 23:55 #4310 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      bobi3x
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      bobi3x не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите bobi3x е отвъд представите Аватара на bobi3x
      Начислени плащания
      11,045.24 USD
      Благодарности
      684
      Благодарили са му 8 715 Пъти в
      7 561 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      SMA или ЕМА...?
      .................................................. ........
      ??????????????????????........проста плъзгаща ...

----------

Какво търсиш
      какви са тънкостите, да ме светне некой с опит................

Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 431 от 534 ПървиПърви Предишно ... 331 381 421 429 430 431 432 433 441 481 531 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Обучение за Форекс   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти