Здравейте, интересна дискусия, сте си заформили тук, фицката, много полезен сетъп си дал по фибото вчера вечерта. Благодаря ти за споделения опит. Смяташ ли, че на малките ТФ, също действа, какви са ти наблюденията?
Здравейте, интересна дискусия, сте си заформили тук, фицката, много полезен сетъп си дал по фибото вчера вечерта. Благодаря ти за споделения опит. Смяташ ли, че на малките ТФ, също действа, какви са ти наблюденията?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Привет SkpАз лияно го ползвам на фреймове не по-малки от 15 мин. 1, 3 и 5 ги избягвам да влизам по този сетъп
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз пък от ден два нещо съм се запалил по япоснките свещи, до сега търгувах с барове, ако можете г-н фицка да поразкажете нещо повече за японските свещи или някъв мятериял за тях някъде из нета (по възможност на бг да е) ще съм много благодарен, и с радост ще го погледна довечера, за жалост съм на работо
желая ви хъбав ден иии според мене е/д ще е доста интересен днестака като го гледам до сега .
фицка благодаря предварително!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
фицката, мерси, и аз на първо четене, така си помислих, за това те питах за наблюденията ти.Още едно мнение. Какво мислиш за вчерашната графика на пловсити на седмична. Възходящият канал не ти ли изглежда като флаг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето тук има информация на българскиаз пък от ден два нещо съм се запалил по япоснките свещи, до сега търгувах с барове, ако можете г-н фицка да поразкажете нещо повече за японските свещи или някъв мятериял за тях някъде из нета (по възможност на бг да е) ще съм много благодарен, и с радост ще го погледна довечера, за жалост съм на работо
желая ви хъбав ден иии според мене е/д ще е доста интересен днестака като го гледам до сега .
фицка благодаря предварително!
http://forex-beginers.blogspot.com.e...andlesticks%29
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
драгата (03-01-2013)
Време е за малко музика в паузатаhttp://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM Поздравче към работещите
![]()
Фицка вземи отвори тема за напреднали. Искам и аз да науча нещо интересно. Тука едно и също се дъвчи отново и отново и навсякъде. Давай да разгледаме напред нещата. Какво представлява "обирането" на стоповете, защо можем да влезем веднага като ни е ударен стоп. Къде се пласират повече поръчки и защо, какво предизвиква това. Разликата между пазарна и лимитирана поръчка, коя кога да използваме и какви са ползите, заедно ли да ги използваме.
В кои случай да целим върховете и дъната без потвъждени от ПА. Как се определят тези зони.
Сега минаваме А, Б, В и пак почваме от А. Поне едно стихотворение трябва да се знае, а то азбуката до средата не може се докара.
Добре Грийдюха, като преберем профитите и почваме![]()
Хубаво. Аз ще наблюдавам![]()