Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, ти как избра да се преместиш там ? Каква беше причината да е точно там ?
3400 метра надморска![]()
Е аз съм на кота 0там отзаде дето пише Мар Медитеранео и Маруеко
Имах приятел, който живееше тук отдавна и го попитах дали може да ми намери жилище, той рече : да и аз тръгнах![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Първоначално написано от фицката
![]()
Тука нещо бъгнато има . Два пъти пущам мнението и не го изкарва цялото
Само да вметна, че на мен ми се случи същото тези дни с едно мнение. След многократни отчайващи опити да ми се покаже цялото мнение, а не орязано до средата (както твойто), ту се показваше, ту изчезваше и накрая го зарязах, колкото и смешно и безсмислено да изглежда.
Освен това аватара и подписа ми изчезнаха отсамосебе си и вече нямам опция да ги възстановя. Освен това ми се появи изскване да въвеждам 2 думи от картинка преди да постна мнение - Ivaceda каза, че при нея е така отдавна, не знам при другите как е? И др. по-маловажни, но много дразнещи "бъгове". Уведомих Privelege, даде някакви надежди за поправка, но засега няма резултат и едва ли ще има.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz