Сам ако обещайш, че ше си там с буретата и кастофонаНякои завързани селянки има ли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Здравейте не мога да схвана какво става.като се пресечат линиите и показва нагоре значи се повишава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И така, да си задам въпроса/ите.
Фицка, за да ме разбереш да ти кажа аз какво правя на кратко.
Като седна да търгувам определям какъв е тренда и действам.
Примерно цената е над бичата трендлиния и при образуван сетъп влизам.
Как обаче процедираш ти с Хай и Лоу от предният ден ? Т.е. как ги вкарваш в употреба.
Ето картинка на петрола от днес. Тъмната линия е предният клоуз. Цвета е тъмен, защото е клоуз и следва тъмно, демек нощ. Зеленото е предишният хай. Оупъна не се види, ама е в жълто да символизира слънцето. Аз обичам слънцето
Тази е от предишен ден:
А това е от друг предишен ден и се вижда и жълтата линия.
Зелено - Хай
Червено -Лоу
Жълто - старт на сесията....изгрява слънцето.
Тъмно - Клоуз на сесията....следва нощ, няма слънце.
Та дай идея как да ги използваме тези нива сега.
NIQUE (20-12-2012), Emil Enchev (20-12-2012)
Oлег, както ти казах и преди аз гледам само хай и лоу от предишният ден. Как да ги използваме ?Първо , както сам знаеш всеки хай и лоу са своеобразни подкрепи и съпротиви. Тези от големите времеви рамки оказват въздействие върху по-малките времеви рамки. Изразени върху 15 мин. графика ни визуализират посоката на основният тренд. При отваряне на Франкфурт и Лондон често се заформят съпротиви или подкрепи около тези нива. Същото важи и за американската, ако преди това не сме имали силно движение . Често има тестове поради висока волатилност ( говорим за Форекс ). Това което аз следя е формирането на фигури около тези нива, пин барове и поглъщащи. В по-голяма част от случаите сигналите са точни.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ден 01-ви Месец 01-ви Година 0001-ва след края на света. Събудих се 3 мин. преди нормалното за мен време .Хммм... нов свят, ново време. Имам странен вкус в устата си. Наподобява този на женски полов орган.Интересно...вечерта я прекарах сам. Ели я нямаше до мен.
Нов свят-нови вкусове. Нуждая се от кафе и цигара.Докато машинката за кафе загрява си измих зъбите и установих, че пастата я усещам така, както и в старият свят.Явно е заблуда, породена от мозъка. Носталгия някаква. Хмммм,, 1-ва задача в ден първи след края на света. – Да разбера какъв е истинският вкус на пастата в Новият свят.
Отпивайки глътка горещо кафе, се сещам, че в 11:00 трябва да се обадя на приятел, за да уточним подробностите около коледно-новогодишната ски ваканция. Всъщност ако новото време в Новият свят е с 3 минути различно от старото, то значи трябва да телефонирам в 10:57.
Но се чувствам объркан.
Ако ваканцията е коледно-новогодишна, то има още 364 дни до тогава. От друга страна си я определихме и като ски ваканция, така че останалото може да отпадне и пак да осъществим заплануваното.
Сякаш сме знаели. Това дали ни прави гадатели ?
Ще излезна да се разходя, въпреки че е привичка от старият свят. Но имам оправдание. Трябва да разбера какво, кой и как са се променили извън моята кочина.
![]()
Ами в огледалото погледна ли се
Може да не си вече Прасчо ами да са те сменили с някой друг от другото измерение.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
PROBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Последна редакция от фицката : 22-12-2012 на 14:56
BYGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Последна редакция от фицката : 22-12-2012 на 14:57