• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Обучение за Форекс
    • АБВ - Да започнем от началото

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: АБВ - Да започнем от началото

Затворена тема
    Страница 376 от 534 ПървиПърви Предишно ... 276 326 366 374 375 376 377 378 386 426 476 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 3 751 до 3 760 от общо 5334
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 24-10-2012 22:08 #3751 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Nasko
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Nasko не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Nasko е отвъд представите Аватара на Nasko
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      1,119.15 USD
      Благодарности
      2 104
      Благодарили са му 2 076 Пъти в
      1 098 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от pifa4o Виж мнението
      Пич тия нищо не ми говорят . Некви джасканици и тва е . Нищо за душата.
      Ти Сашо Роман искаш да ти пусна......на кое викаш драсканици...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 24-10-2012 22:09 #3752 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Кат ти действа тъжно не я слушай бре
      Tва като една серия на доктор Хаус. Един отива и му казва, докторе като стоя на ръката си и ми изтръпва. И хаус му отговаря кога сте на разположение за операция. И тоя пациента се стъписва и пита каква операция. А хаус му отвръща, да му я ампутират, за да не му изтръпва
      Тоз е един от добрите хамерикански сапунки
      Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
      Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

4. Следният потребител изказва благодарност на фицката за полезния пост:

Oleg (24-10-2012)

5. 24-10-2012 22:13 #3753 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pifa4o
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      • Посети началната страница
      pifa4o не е на линия
      Форекс гуру
      Jahat

pifa4o има невероятно излъчване pifa4o има невероятно излъчване pifa4o има невероятно излъчване Аватара на pifa4o
      Град
      на луната
      Начислени плащания
      1,202.92 USD
      Благодарности
      105
      Благодарили са му 253 Пъти в
      185 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Nasko Ralenkov Виж мнението
      Ти Сашо Роман искаш да ти пусна......на кое викаш драсканици...
      Може ако ти харесва . Поне ще го разбера какво иска да каже.

----------

Айде колеги Лека нощ.
      И мислете за България.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

6. 24-10-2012 22:14 #3754 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Може ако ти харесва . Поне ще го разбера какво иска да каже.
      Песента е една такава меланхолична. Аз такива веднага ги спирам. То и гласовете на изпълнителите са такива.

Наско, ей такива слушай и няма да те натъжават. И да гледаш също така

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на Oleg за полезния пост:

Svilen (24-10-2012), фицката (24-10-2012)

8. 24-10-2012 22:17 #3755 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Аматьорски превод от мен
      1. За да направите пари като трейдър трябва да знаете какво ще направи пазара след това.
      Съгласен съм Не съм съгласен

2. Понякога се усещам, че мисля че трябва да има начин да се трейдва без да се понесе загуба.

3. Правенето на пари като трейдър е основно функция на анализ.

4. Загубите са неразделна част от трейдинга.

5. Моят риск винаги е определен преди да вляза в даден трейд.

6. В ума ми винаги има разходи, свързани с откриването на какво ще направи пазара.

7. Дори не бих заложил на следващ трейд, ако не бях сигурен, че ще спечеля.

8. Колкото повече трейдъра научава за пазарите и как се държат те, толкова по- лесно ще бъде за него да извърши трейдовете си.

9. Моята методология ми казва точно при какви условия на пазара да вляза или да изляза от един трейд.

10. Дори да имам ясен сигнал за обръщане на позицията ми, ми е изключително трудно да го направя.

11. Имам продължителни периоди на постоянен успех, обикновено следвани от някои драстични спадове.

12. Когато за първи път започнах да трейдвам, бих описал методологията си като случайна, което означава известен успех между многото болка.

13. Често се усещам, че чувствам че пазарите са обърнати лично срещу мен.

14. Колкото повече се опитвам да „оставя”, много ми е трудно да оставя миналите емоционални рани зад мен.
      15. Имам философия за правене на пари, криеща се в принципа на вземането на пари от пазара, когато пазара дава възможност за това.

16. Работата на един трейдър е да определи пътя в поведението на пазара , който представлява възможност и след това да определи риска дали тези пътеки ще се движат както са се движили в миналото.

17. Понякога не мога да помогна на чувството, че съм жертва на пазара.

18. Когато трейдвам, обикновено се опитвам да остана фокусиран в една времева рамка.

19. Успешния трейдинг изисква степен умствена гъвкавост отвъд възможностите на повечето хора.

20. Има случаи, в които определено мога да почувствам движението на пазара; все пак, често ми е трудно да действам според тези чувства.

21. Много пъти когато съм в печеливш трейд и знам, че хода е почти приключил, но все още няма да взема печалбата си.

22. Без значение колко пари правя в един трейд, почти никога не съм доволен и чувствам, че съм могъл да направя много повече.

23. Когато заложа на трейд, чувствам, че имам позитивно поведение. Приемам всички пари, които мога да спечеля от един трейд по положителен начин.

24. Най- важния компонент в способността на един трейдър да натрупва пари с времето е да вярва в собствената си последователност.

25. Ако имахте право на желание да придобиете мигновено едно трейдинг умение, кое умение бихте избрали?

26. Често прекарвам безсънни нощи притеснявайки се за пазара.

27. Някога чувствали ли сте се завладяни да направите трейд, понеже ви е страх да не го изтървете?
      Да Не

28. Въпреки че не се случва много често, наистина искам трейдовете ми да са перфектни. Когато направя перфектен ход е толкова добре, че поправя всички пъти, в които не съм.

29. Усещали ли сте се, че планирате трейдове, които никога не сте изпълнявали и изпълнявате трейдове, които никога не сте планирали?
      Да Не

30. С няколко изречения обяснете защо повечето трейдъри или не правят пари или не са способни да задържат това, което правят.

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

драгата (24-10-2012), Svilen (24-10-2012), фицката (24-10-2012), GGBG (25-10-2012), DEMON (26-10-2012), toranagasan (17-08-2014)

10. 24-10-2012 22:52 #3756 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      SPART
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      SPART не е на линия
      Старши дилър
      Panas

SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен Аватара на SPART
      Начислени плащания
      425.50 USD
      Благодарности
      36
      Благодарили са му 586 Пъти в
      453 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      ....... На 34 съм . ПАТРИОТ . Машинен инжинер . БЕЗРАБОТЕН.

НО БЪЛГАРИН........
      .....Ей туй е специално за тебе - хеле пък ако познаеш откъде е копнато,цена няма да имаш .....

....Един безизходно пропаднал човек често свършва с един куршум в черепа си или в клупа на едно въже. Един народ поробен, макар и безнадеждно, никога се не самоубива; той яде, пие и прави деца. Той се весели. Погледнете народната поезия, дето са се отразили тъй ярко народната душа, живот и мироглед. Там, покрай черни теглила, дълги синджири, тъмни тъмници и гнояни рани, преплитат се тлъсти печени агнета, червени руйни вина, люта ракия, тежки сватби, вити хора, зелени гори и дебели сенки, из които е избликнало цяло море от песни.
      Когато Соколов и Огнянов пристигнаха, Силистра йолу шумеше вече от веселата дружина. Между другите там бяха и Николай Недкович, развит и просветен момък; Кандов, студент от един руски университет, дошъл за поправка на здравето си, човек начетен, но краен идеолог и увлечен от утопиите на социализма; г-н Фратю; Франгов, учител, гореща глава; Попов, екзалтиран патриот; поп Димчо, тоже патриот и пияница(..........), и Колчо Слепецът.....
      О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!

Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
      Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на SPART за полезния пост:

фицката (24-10-2012), GGBG (25-10-2012)

12. 25-10-2012 10:11 #3757 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GGBG
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      GGBG не е на линия
      Баннат
      Mabuk

GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите GGBG е отвъд представите Аватара на GGBG
      Начислени плащания
      9,437.23 USD
      Благодарности
      9 025
      Благодарили са му 7 330 Пъти в
      5 244 Поста
      Туй Под Игото бре

.................................................. ......................................

Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

13. 31-10-2012 18:59 #3758 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      Благодарили са му 1 817 Пъти в
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

тъй като не бях сигурен дека да си пусна сделките от днешнят ден и да ме заплюете , та реших те тука да е....
      надявам се фицката да не ме заплюе, че му спамя темата

като на втората картинка 1-вата сделка е провокирана от тренд линията с пунктир...

като иска да добавя, че и на двете графики мисля, че последните сделки са правилни, ама все пак вие кажете, затваряни са на части като последното затваряне е от преместен стоп....
      благодаря предварително!
      Последна редакция от драгата : 31-10-2012 на 19:08
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

напред и само нагоре.......или надолу ?!?
      Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

14. 31-10-2012 22:06 #3759 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Присъхнала ми е устата и не мога да плювам сега
      С кръгчета съм отбелязал правилните според мен входове

Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
      Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на фицката за полезния пост:

Ratetouilli (31-10-2012), драгата (31-10-2012), Svilen (31-10-2012)

16. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    17. 31-10-2012 22:22 #3760 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      драгата
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      драгата не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще драгата има блестящо бъдеще Аватара на драгата
      Град
      София
      Начислени плащания
      1,949.55 USD
      Благодарности
      4 389
      Благодарили са му 1 817 Пъти в
      1 315 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      фицката, благодаря ти за отговора, само ако може да коментираш и втората графика ще съм ти благодарен..
      а и за тази графика последната позиция ако може да коментираш ?!
      някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
      прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
      добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...

и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
      каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
      няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?

напред и само нагоре.......или надолу ?!?
      Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

Затворена тема
    Страница 376 от 534 ПървиПърви Предишно ... 276 326 366 374 375 376 377 378 386 426 476 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Обучение за Форекс   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти