Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоз е един от добрите хамерикански сапункиКат ти действа тъжно не я слушай бре![]()
Tва като една серия на доктор Хаус. Един отива и му казва, докторе като стоя на ръката си и ми изтръпва. И хаус му отговаря кога сте на разположение за операция. И тоя пациента се стъписва и пита каква операция. А хаус му отвръща, да му я ампутират, за да не му изтръпва![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (24-10-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аматьорски превод от мен
1. За да направите пари като трейдър трябва да знаете какво ще направи пазара след това.
Съгласен съм Не съм съгласен
2. Понякога се усещам, че мисля че трябва да има начин да се трейдва без да се понесе загуба.
3. Правенето на пари като трейдър е основно функция на анализ.
4. Загубите са неразделна част от трейдинга.
5. Моят риск винаги е определен преди да вляза в даден трейд.
6. В ума ми винаги има разходи, свързани с откриването на какво ще направи пазара.
7. Дори не бих заложил на следващ трейд, ако не бях сигурен, че ще спечеля.
8. Колкото повече трейдъра научава за пазарите и как се държат те, толкова по- лесно ще бъде за него да извърши трейдовете си.
9. Моята методология ми казва точно при какви условия на пазара да вляза или да изляза от един трейд.
10. Дори да имам ясен сигнал за обръщане на позицията ми, ми е изключително трудно да го направя.
11. Имам продължителни периоди на постоянен успех, обикновено следвани от някои драстични спадове.
12. Когато за първи път започнах да трейдвам, бих описал методологията си като случайна, което означава известен успех между многото болка.
13. Често се усещам, че чувствам че пазарите са обърнати лично срещу мен.
14. Колкото повече се опитвам да „оставя”, много ми е трудно да оставя миналите емоционални рани зад мен.
15. Имам философия за правене на пари, криеща се в принципа на вземането на пари от пазара, когато пазара дава възможност за това.
16. Работата на един трейдър е да определи пътя в поведението на пазара , който представлява възможност и след това да определи риска дали тези пътеки ще се движат както са се движили в миналото.
17. Понякога не мога да помогна на чувството, че съм жертва на пазара.
18. Когато трейдвам, обикновено се опитвам да остана фокусиран в една времева рамка.
19. Успешния трейдинг изисква степен умствена гъвкавост отвъд възможностите на повечето хора.
20. Има случаи, в които определено мога да почувствам движението на пазара; все пак, често ми е трудно да действам според тези чувства.
21. Много пъти когато съм в печеливш трейд и знам, че хода е почти приключил, но все още няма да взема печалбата си.
22. Без значение колко пари правя в един трейд, почти никога не съм доволен и чувствам, че съм могъл да направя много повече.
23. Когато заложа на трейд, чувствам, че имам позитивно поведение. Приемам всички пари, които мога да спечеля от един трейд по положителен начин.
24. Най- важния компонент в способността на един трейдър да натрупва пари с времето е да вярва в собствената си последователност.
25. Ако имахте право на желание да придобиете мигновено едно трейдинг умение, кое умение бихте избрали?
26. Често прекарвам безсънни нощи притеснявайки се за пазара.
27. Някога чувствали ли сте се завладяни да направите трейд, понеже ви е страх да не го изтървете?
Да Не
28. Въпреки че не се случва много често, наистина искам трейдовете ми да са перфектни. Когато направя перфектен ход е толкова добре, че поправя всички пъти, в които не съм.
29. Усещали ли сте се, че планирате трейдове, които никога не сте изпълнявали и изпълнявате трейдове, които никога не сте планирали?
Да Не
30. С няколко изречения обяснете защо повечето трейдъри или не правят пари или не са способни да задържат това, което правят.
.....Ей туй е специално за тебе - хеле пък ако познаеш откъде е копнато,цена няма да имаш
.....
....Един безизходно пропаднал човек често свършва с един куршум в черепа си или в клупа на едно въже. Един народ поробен, макар и безнадеждно, никога се не самоубива; той яде, пие и прави деца. Той се весели. Погледнете народната поезия, дето са се отразили тъй ярко народната душа, живот и мироглед. Там, покрай черни теглила, дълги синджири, тъмни тъмници и гнояни рани, преплитат се тлъсти печени агнета, червени руйни вина, люта ракия, тежки сватби, вити хора, зелени гори и дебели сенки, из които е избликнало цяло море от песни.
Когато Соколов и Огнянов пристигнаха, Силистра йолу шумеше вече от веселата дружина. Между другите там бяха и Николай Недкович, развит и просветен момък; Кандов, студент от един руски университет, дошъл за поправка на здравето си, човек начетен, но краен идеолог и увлечен от утопиите на социализма; г-н Фратю; Франгов, учител, гореща глава; Попов, екзалтиран патриот; поп Димчо, тоже патриот и пияница(..........), и Колчо Слепецът.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Туй Под Игото бре
.................................................. ......................................
тъй като не бях сигурен дека да си пусна сделките от днешнят ден и да ме заплюете![]()
![]()
![]()
, та реших те тука да е....
надявам се фицката да не ме заплюе, че му спамя темата
като на втората картинка 1-вата сделка е провокирана от тренд линията с пунктир...
като иска да добавя, че и на двете графики мисля, че последните сделки са правилни, ама все пак вие кажете, затваряни са на части като последното затваряне е от преместен стоп....
благодаря предварително!
Последна редакция от драгата : 31-10-2012 на 19:08
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ratetouilli (31-10-2012), драгата (31-10-2012), Svilen (31-10-2012)
фицката, благодаря ти за отговора, само ако може да коментираш и втората графика ще съм ти благодарен..
а и за тази графика последната позиция ако може да коментираш ?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?