Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от anonimen komardjia : 25-08-2012 на 15:33
Няаде бях чел, че ако направиш нещо дори 1 път по правилния начин, мозъка го запомня и спираш да го правиш "не както трябва". Дали е така и в търговията?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (25-08-2012)
Абре снощи по темите нейде се опитах да кажа Сдравей на Спарт, ама май са ми затрили поста .Та Старши, здравей
----------
Ако имаш снимки на преследвачите, пусни ми ги и ще им кажа да не правят повече така![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка,тука яко си трие и затуй рядко влизам ....И проблемът не е в гумата,а в това че не се посочва причината за модераторската намеса . Винаги може да се вкара формален повод и да е видно,че при прекрачена спам-граница има и съответната реакция....
Обаче това зависи и от интелектуалния багаж на Мода,щото тука примерно ако аз съм Мод,екземпляри като Дизелака и ощеТрима-Петима-Седмина.... отдавна да са баннати с всичкото си Никове пък сетне ако искат да се оплачат на Съда в Страсбург.....
ПС: Ефче ся да не вземеш да ми изтипосаш снимката тука....Аз толкоз се крих като те преследвах,обаче понякога и най-проверените необолшевишки тактики дават сбоеве.....
...........................
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Аз като ти казах да внимаваш с работещите за ЦРУ ти се хильотиш...сега не ми слагай снимката ....ми да я беше скрил по добре
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ами по- принцип е правилно, че като направиш нещо грешно, мозъкът го премахва и прави само по- правилния начин.
Но винаги има едно друго нещо. НАВИК> навика го повтаряш и не искаш, но го правиш подсъзнателно и като го направиш
се осъзнаваш, че си го направил. Като се изкорени навика ще е БОМБА>
Бряяяяяяпри мен е 4 и полина, в БГ требе да е още по късно, пък в Китай сигур 2-ро кафе пият вече
И са ме нахапали едни мухи, та дорде не ги изтрепа всичките, няма мирясване
![]()
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Къде си бре Фицка кви мухи те мъчат чедо.
Бой по ребрата.