Така и така засегнахте темата с книгите, няма ли някоя онлайн-безплатна... не искам да съм нахален, просто искам директно да започна с четенето... и моля на български, че езиците са ми ахилесова пета![]()
Така и така засегнахте темата с книгите, няма ли някоя онлайн-безплатна... не искам да съм нахален, просто искам директно да започна с четенето... и моля на български, че езиците са ми ахилесова пета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е де, не прекалявай. Хем да е на български, хем да е онлайн, па на всичко отгоре и безплатна.
Не забравяй, че на български даже читави вестници няма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро Нов.
Що не вземеш на научиш английски, пък тогава да четеш каквото и да било ?
влизаш в електронните книжарници в БГ, намираш книги за трейдинг и форекс, купуваш ги, изчиташ ги и тогава си готов да започнеш с някакъв вид обучение. Другия вариант - курсове. Това е професия, не е "очилцата на диадемка и ...", както казва един колега.
Ми то там не се говори толкоз за пари,колкото за ебан-май затуй си я чел 3 пъти ...Следващият път гледай да попаднеш на Т.Драйзър и неговата трилогия за Каупърууд
ПС: За форекса най-голямо психологическо значение има "Жерминал" - копаш,копаш кюмюр и накрая той те засипва форевър и ...толкоз![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
gazaro (19-06-2012)
Чи то у целият скапан живот става дума за е...ан.Ми то там не се говори толкоз за пари,колкото за ебан-май затуй си я чел 3 пъти ...Следващият път гледай да попаднеш на Т.Драйзър и неговата трилогия за Каупърууд
ПС: За форекса най-голямо психологическо значение има "Жерминал" - копаш,копаш кюмюр и накрая той те засипва форевър и ...толкоз
П.П.А ако имаш доброто желание да ми предоставиш нещо на Драйзър с удоволствие ще го прегледамЗа "Жерминал" нема нужда
![]()
Абе ,то хубаво се пише в тази тема,ама какво стана с Фицката....?Нещо му се губят дирите на тоз чиляк......а ,винаги имаше какво да каже за търговийката.
compos sui