Хъххххххххххх
Маляшката кръф обеснява що си
такава свирепа КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
дето сурне от къщите на ХОРАТА !!!![]()
Последна редакция от REDA : 24-05-2012 на 07:30
То на всички ни избиват чивиите по някога. И в повечето случай за дребни работи!
Па може и холандеца да си го е заслужил. И те имат едно фалшиво самочувствие!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той тоз холандец мож да е от Мароко ил Турция, щот е пълно с таквиз тамТа затуй да е ял бой у гръчко
Ха честит ви празник![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Честит ти празник ПРАСЧО !!!
Отдавна се каня да те питам
дали СВИНИТЕ СВИНСКИ имат
някакъв ОФИЦИАЛЕН празник
освен всекидневния такъв и КОЛЕДАТА???????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честит и на тебе Фицка!!
За холандеца може и да си прав! Те такива шарени холандци има пвече, от колкото нашите цигани!
a пък аз теб отдавна се каня да те питам???! нещо лично ли имаш към въпросните никове , понеже с тва постоянно набиване на "свиня свинска" и "крадлива мижатурка" изглежда като нещо повече от изяждане на един десерт па бил той и нещо от сорта![]()
http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/12...v-sveta.145933
(знам предисторията от др. форуми , и е ултра тъпо , а така като те чета не ми изглеждаш чак толкова пределно тъп, за да продължаваш просто е така ..
Последна редакция от RyMu : 24-05-2012 на 14:44
И аз обичам такива десерти. Къде да дойдя с моята копаня?![]()
RyMu чадо,
на едно ПРАСИ как да му казваш???
А на КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА много
му харесва да му се казва така !!!![]()
по-скоро е жест на уважениеa пък аз теб отдавна се каня да те питам???! нещо лично ли имаш към въпросните никове , понеже с тва постоянно набиване на "свиня свинска" и "крадлива мижатурка" изглежда като нещо повече от изяждане на един десерт па бил той и нещо от сорта![]()
http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/12...v-sveta.145933
(знам предисторията от др. форуми , и е ултра тъпо , а така като те чета не ми изглеждаш чак толкова пределно тъп, за да продължаваш просто е така ..
за мен поне де'крадливата мижитурка' ,никой нямаше да го забележи като прякор ,ако аз сам не бях пожелал да почерпя тандема в инвестора за преименувнето
![]()