Ам той за туй казва,че требе и хоризонталите да гледаш бреТъз ситуация при малък акаунт,и голем обем е равно на БУМ,ШЛАКА-ТАКА
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми анджек де , ако гледа хоризонталиитеда се е набучил вече на дълги , би се набучил и още по- горе при дъното от "по -висок порядък "
, тва се едно като караш да гледаш само хоризонталната маркировка , съвсем отделен е въпросът дали ги знаеш , спазваш ли ги и т.н.
бтв някой хора като земат да се прават на умни толкова много се превъзбуждат ,че земат и си повярват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дубрутро!!
Събудих се в 4 часа – все едно съм спал 8 часа. Сигурно с напредването на възрастта този процес ще се задълбочава?!?? Ще си пусна нещо меланхолично http://www.youtube.com/watch?v=xvO3U...66F5DD61E96B6D. Между другото от Армада са го закъсали откъм музиката – от миналата година не съм чул нещо смислено, различно от опитите на вокал да надвика джангърите на диджея – много зле работата – не ползвам амфетамини. Предричам залез на компанията, но пък е колонизирал де що има човек със слушалки и пулт – хитър е холандеца.
ПРОБИВ.
Пробива философски погледнато се обяснява със стремежа на човека да определи начало и край на даден процес. Видиш ли, преминемли над нещо (в случая някаква черта), значи сме едва ли не в друго измерение. Ами вчера като гледам си беше ден с пробиви – особено този който проби нагоре. Е какво като проби, нали премина над чертата, аз от там независимо от часа влязох с 1/3, точно на обратно на пробива (щото си имаше емоцион в реакцията), значи за мен пробива е имал друго значение – обратно значение. Тогава какъв е смисъла – едни чакат да се случи едно, а други друго , т.е. Извеждането на точна дефиниция е невъзможно, поради разнопосочеността на очакванията. Значи ползва се понятие, като дефиниция, без то да има възможностите да бъде дефиниция – много е добре човек да се вглежда в детайлите.
Лични наблюдения.
Чертата, ако трябва да има някакво значение отнасящо се до пробивите , то тя трябва да бъде дебела от 20-30 пипса нагоре, докъм 50-60 (дори 80-100 в някой случаи) това е от М5 до Н1, а на дневна е е едно 200 пипса дебелината й, там някъде.
Общо взето процеса на дистрибуция е мъглив процес. Фицка благодаря ти за понятието дистрибуция – вече не се чувствам, като на курс по „Шев и кройка“ с това корекция. Ориентирите които остават в процеса на дистрибуцията са ненадеждни. Ориентацията по импулса са една идея по точни. Дистрибуцията има фази, а как ще изглежда е без каквото и да значение. Някаква надеждност при дистрибуцията има във фаза зрялост – на Сакси му го обясних с напращялост, което си е една идея по-точно. Също така дистрибуцията може да се окаже, че не е продължение на импулса – разногледия поглед тука е от полза, което ми подсказва да спра с разсъжденията, защото явно няма да мога да стигна до някаква дефиниция за ПРОБИВ.
Успешен ден!
Армин на времето правеше музика, сега за нищо не става!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ObNHo...D4B2670CF4C836
Последна редакция от anonimen komardjia : 09-05-2012 на 05:24
Газар било е илюзия, че е имало с какво!!!!!
Това, че е имало ХАРТИИ в населението които
не са били покрити със потребителски стоки
по магазините доказва ИЛЮЗИЯТА !!!
Сега пак е същото, но по различен начин реализирано.
Преди 10-12 години средна заплата 300 лефа,
обаче сега и с 1000 лева не можеш да покривеш
тези 300 като покупателност. А 1000 имат доста
на разположение месечно, т.е. пак хартията расте
Таз САБАХЛЕН измислих ново обяснение на инфлацията !!!![]()
REDA, и аз искам да мисля като тебе, но не е баш така! Ако тогава трябваше да се плаща за образование, за медицинско обслужване, не 300, ами и 1000 щяха да са ни малко. Бях студент когато таксата за общежитие в студентския бе 3 лв. Със всички консумативи. А в стола купон за ядене бе 30 стотинки. Карта за почивка бе 14 лв. Храна и спане. И ако трябваше с тогавашните заплати да се плащат тези екстри на реални цени, щеше да има революция!!
Какво толкова му харесвате на едно време,не знам.Това струвало толкова онова толкова,да вярно че струваше но много лошо ни научи това струване.
albagpipe (09-05-2012)
Аз не го харесвам !!!
Ще ти кажа защо
Хората помнят колко е струвало кило сиране,
а са забравили колко е им е бил надника!!!
Та надника си беше 2-3 кила сирене дневно,
т.е. и тогава РъБъ си беше сиромашка държава !!!!!!!
Ще задам най-тъпия въпрос в историята на форексаОт къде да си сменя часът на платформата, долу където е скалата за времето ми изостава с 3 часа т.е сега е 7:14
до сега съм нямал такъв проблем
![]()
Ами тя просто си е по UTC,
За какво ти е да го сменяш.
Не че може де.