Аз пък вече се чудя дали
няма така да си стои и да
няма посока на никъде. Да си кеси
на 10-15 пипа с дни![]()
Аз пък вече се чудя дали
няма така да си стои и да
няма посока на никъде. Да си кеси
на 10-15 пипа с дни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е не с дни е невъзможно просто най-много един два дена да няма посока!
Няма кой да го остави да спи ще видиш как така си дреме как ще рязко на някъде !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега Фицка, моля да ме извините за намесата във Вашата тема.
Колеги Дизел и новак-прост, разбирам устрема Ви към трупане на бонуси, но моля не оспамвайте всички теми,създайте си две-три теми и трупайте в тях, колкото Ви душа иска, предполагам няма да се затрудните да го направите.
novak-prost и disel84 за втори път казвам да не се спами тук. Трябва ли да се караме ?
novak-prost не съм ти колега, не ме наричай така![]()
фицката (19-03-2012)
Дизел , ай стига си стрелял на посоки това 84 ако ти е набора ясно що не си хващал пушка и не знаеш на къде и сочи мерника ..ама оспамихте темата с предположения ....а ние както казва един наш съфорумец трябва да сме хищници ..стоим чакаме и деббнем в засада иначе ставаме жертва на по големите хищтници...така че повече гледай по малко спами ..
п.п.малиии всички в едни глас ...това идва да каже колегите да си вземат поука ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ква ти поука сега ще напраскат пак някой ред
то инстата вземе да им даде по 300$ да ги затрият и да спрат аз вече не
разглеждам темите. То се изгуби смисал. Влезан да чета и нищо само
за тъпия бинус редчета. Зе да ми писва.
Ачо готов ли си днес ? Снощи нямаше търпение, ама и на мен ми дойде множко за един денЕф4ето днес ще ни дума за фибо-мибо, пък ний ше я тестваме със задачки-закачки
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (07-06-2013)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Давай Фицка
готов съм за днес да видим кво ще научим.
Че ме яд днес как търгувах сложих си профит
цената отиде до там ама трябваше да го изтегля малко
за да може спреда да затвори. Сега го чакам да се върне да затворя на
по- малка загуба или на 0.
Спреда на брокито винаги трябва да се калкулира, както в ТП така и в СЛ. Много хора го забравят и после се чудят защо цената е затворила поръчката им до пип и после е поела в тяхна посока![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (07-06-2013)