Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хахахаха......пич,тука направо уби змея с ластик.Все бях чел теории за търговия,но това с астрономията......Сакси - братче, станах кривоглед с тези триъгълници ... и докато си пия кафето си викам: "Чакай да се обърна към Сакстен, в качеството му на ТА иноватор, че много се измъчих с този неговия модерен подход." Поне име да беше му сложил на този технически пиниз, че оттам да тръгнем на някъде, а то един триъгълник в множество точки .... какво да си мислим, не знам.
Въпреки неяснотата си позволих да драсна и моята гледна точка, белким ни повдигнеш завесата на това ТА/ПА, от съжаление към невежеството ни ........ а докато чакам да си събереш мислите, ще ти представя моята гледна точка.
Считам, че наред с твоето съзвездие ТРИЪГЪЛНИК (има и реално такова), аз виждам и нещо като "Малка мечка" и "Южен кръст" .... поправи ме ако бъркам.
: ROFL:: БРАВО:
compos sui
Доста добре ги разбирам дориТо не се искат много усилия.
Сега ще погледна превод на песента
п.п.
Така, песента не е с кой знае какъв текст:
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego
Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego
Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego
Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego Е, добре! Е, добре!
Ти, ще ме убиеш по този начин.
О, ако можех да те хвана!
О, о, ако те хвана!
Вкусна, вкусна!
Ти, ще ме убиеш по този начин!
О, о, ако те хвана!
Събота вечер в клуба,
всички започнаха да танцуват.
И най-красивото момиче,мина покрай мен.
Имах куража и казах:
Е, добре! Е, добре!
О, о, ако те хвана!
Вкусна, вкусна!
О, о, ако те хвана!
Остава да са много запалени фенки на пича![]()
И аз бих така изглеждал ако съм близо до Тина Кароль![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще внасяме газ от Грузия!!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4693851
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ше ти внеса малки корекцииДоста добре ги разбирам дориТо не се искат много усилия.
Сега ще погледна превод на песента
п.п.
Така, песента не е с кой знае какъв текст:
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego
Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego
Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego
Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego Е, добре! Е, добре!
О, о, ако те хвана!
Вкусна, вкусна!
О, о, ако те хвана!
Събота вечер в клуба,
всички започнаха да танцуват.
И най-красивото момиче,мина покрай мен.
Имах куража и казах:
Е, добре! Е, добре!
О, о, ако те хвана!
Вкусна, вкусна!
О, о, ако те хвана!
Остава да са много запалени фенки на пича![]()
И аз бих така изглеждал ако съм близо до Тина Кароль
В случая се има на предвид прекрасна ( вкусна ), и ако можех да те притисна силно ( да те хвана )имах превод в ефир снощи от една бразилка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН