Търгувам го с ентусиазъм, и при сигнал.
П.П. От 200хг., гледам тук за гапове, и съботно-неделни изцепки:
http://www.forex-markets.com/
Търгувам го с ентусиазъм, и при сигнал.
П.П. От 200хг., гледам тук за гапове, и съботно-неделни изцепки:
http://www.forex-markets.com/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уф, не ми сецвай мерака да се боря с рака, де
Разправят, че като е на време се оправя
Аз пък днеска няма да търгувам
като нямам кеф хич не се и напъвам...
Приятна търговия на всички
със много реални парички!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хе хе
Боко , знаеш ли че великият Кръстю Сарафов е бил македонец, а брат му бил македонски вайвода.
И когато поставял народния театър една от първите български драми :
" Иванко убиецът на Асеня" ,брата влезнал с мустаките и пищовите при директора на театъра и рекъл:
- Ке игра ли наш Къни цар или да ?
А вънка пред театъра двама от неговите главорези викали :
- Войводо , да фургаме ли бомбите ба ?
Като те интересуват такива теми,свали от Замунда "Духът на времето "1,2,3.После ще имаш доста материал за размисъл............http://www.youtube.com/watch?v=BGpTr...eature=related Ами планът Ран-ът ? Какво ще кажеш за него![]()
compos sui
Направо да прочете на Ян ван Хелсинг книгите, да почне с тази
http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/...tazi.kniga.pdf
Аз разбирам малко от програмиране ама и аз се преселих насам щото там взе да става скучно.
Освен това още преди година им казах че както е тръгнало да се ограничава свободата на словото форума няма да го бъде.
Като почнат и тук да режат свободата и от тука ще се изнесем
"Свободата ,plovcity ,се държи на върха на копието "
ПП и понеже искаш примери ето ти и пример с бонус -сметката AFB ** с която в момента експериментирам ръчно.С това отговарям и на предишния въпрос на Хепи от по рано.
Последна редакция от saxsten : 26-03-2012 на 10:13
Така
И докато си приказваме изкарахме некой долар в повеке
г-н Фицка, бих искал да Ви помоля да разясните малко повече за съпротивите и подкрепите, ако дадете пример и с някоя графика, ще бъде прекрасно!
благодаря предварително !
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Браво Сакстен, успя ли да им изпълниш условията за теглене на тия от AFB **