То това и мен ме изненада , очаквах да му отвърне , защото непозволените удари особено в тялото бяха доста . Явно е решил да покаже чиста игра или така са му казали.Все пак си имаме шампион
То това и мен ме изненада , очаквах да му отвърне , защото непозволените удари особено в тялото бяха доста . Явно е решил да покаже чиста игра или така са му казали.Все пак си имаме шампион
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама не са като милионите при мача между Мейуедър и Пакиао http://profit.bg/news/Naj-skupiyat-b...id-133496.html
Като че ли нещо те дразни в Кубрат ??![]()
![]()
malivatha66 (08-05-2016)
Сега юни или юли казаха че ще играе Кличко .Тогава ще падат големите пари .Кубрат обаче и сам каза че грешки доста е направил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе щом имаме шампион, всичко е наред. Англичаните нямаше да се оставят така, ако имаше нещо нередно - даже един техен спец твърдо заяви, че признава победителят, но не му харесала играта му - ЕСТЕСТВЕНО. то оставаше и да му хареса.
Последна редакция от Eli2356 : 09-05-2016 на 13:51
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В никакъв случай...
И все пак нещо ме издразни в него...Сега трябва няколко поредни победи да направи, за да го харесам .
"Щом ме бие, значи ме обича." - помислил си Чисора и не спрял да се хвърля в прегръдките на Кобрата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Разбира се след мача имаше доста коментари ,че е купен .Изненадата беше ,че вторият съдия отсъди в полза на Чисора