Аз даже и една друга теория имам, в трейдинга има много по-малко място за волни произведения и креативизъм, всичко е каквото е, отдавна утъпкани пътеки. И въпреки това се очакват неща, които никой не прави и не е правил до момента![]()
Аз даже и една друга теория имам, в трейдинга има много по-малко място за волни произведения и креативизъм, всичко е каквото е, отдавна утъпкани пътеки. И въпреки това се очакват неща, които никой не прави и не е правил до момента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
moneygrubbing (01-03-2018), Нерегистриран (2)
Защото звучи и изглежда фасулско. 'Купуваш, когато мислиш, че ще поскъпне...'![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоест никой не търгува такава простичка (и успешна) система с 5-6 правила, тъй ли да разбирам продължението на дискусията?![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И няма капка субективизъм в нея? 5-6 правила без никакво друго допълнение или преценка? Да бе да.
За успешна вярвам, за простичка - не.
Пробвай да я обясниш в пет абзаца ако не ми вярваш, е въобще не е толкова проста.![]()
minkov (02-03-2018)
Има преценка естествено и субективизъм. Все пак е дискреционна система. Иначе правилата са прости: 1. Пробив на ниво с ясно изразен бар. 2. Тест на нивото. 3. Вход в посока на пробива.
Май и един абзац не се събра![]()
Е тя и мойта система като тръгне надоле/нагоре продавам/купувам, като спре - затварям, ама как се дефинира тръгването и спирането цял роман може да се напише.![]()
С нивото, пробива и теста предполагам не е по-различно - кое ниво основно, кое не е, кога теста е успешен, кога се гласи само за двоен връх/дъно и т.н. вече влиза в нюансите на правилата дето увеличават значително сложността.
Нерегистриран (2), ndimitrov73 (01-03-2018), minkov (02-03-2018), hanuman (02-03-2018)
Затова и няма как да се автоматизира.Тръгването и спирането са лесни. Входа къде да е, е проблема и дали въобще да е вход. И там вече са от значение опит, интуиция , скринтайм и разни такива дреболийкиЕ тя и мойта система като тръгне надоле/нагоре продавам/купувам, като спре - затварям, ама как се дефинира тръгването и спирането цял роман може да се напише.![]()
С нивото, пробива и теста предполагам не е по-различно - кое ниво основно, кое не е, кога теста е успешен, кога се гласи само за двоен връх/дъно и т.н. вече влиза в нюансите на правилата дето увеличават значително сложността.![]()
ndimitrov73 (01-03-2018), minkov (02-03-2018), kypa (02-03-2018), Нерегистриран (5), hanuman (02-03-2018), L1914 (06-03-2018)
Има как да се направи и абсолютно обективно, не така че да може да се направи в еднакво успешен спремо ръчната търговия код, но обективно за окото. Това което е постижимо с обективна, базова и устойчива система е примерно 60% при 1:1.
Ти автоматизирано или ръчно търгуваш?
Това което пишеш общо взето са точно характеристиките на автоматизираната система, която ползвам основно.
РР ми е различен и реално съм 50% успеваемост, защото така се прави повече пара с по малко ДД, но ако сложа РР 1:1 успеваемостта е 60 % точно
От 2001г. (по назад не съм намерил читаво хистори) досега няма губеща година, като съм я подлагал на какви ли не стрестестове
Последна редакция от K_W : 01-03-2018 на 23:24