Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-03-2018)
Реши да си признаеш накрая, че си минал на другата страна ли? Спокойно. Близките ти те обичат. Ще те приемат, какъвто си. Само малко време им дай да свикнат![]()
От 100-процентовите системи само грид има някакъв смисъл и то пак в доста ограничен брой ситуации. При реална търговия дроудауна приключва акаунта доста по-бърже отколкото при тестове. А и като цяло не е приятно да се гледат едни и същи сделки с плаваща загуба всеки ден в продължение на седмици.
Приемлива алтернатива е серия от сделки с положително р/р изпълнена с нарастващи обеми (ама не х2), може да се прави и с посредствена система.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Казваш го това все едно много се гордееш с този факт. От подобни изказвания би се впечатлил само някой, който си е направил първото демо преди 2-3 месеца и вече търси граал.
За всеки професионалист или трейдър с малко повече опит това си е "червена лампа" и носи смисъла на "не контролирам загубите" и асоциации с други психически трудности и проблеми съпътстващи трейдинга. Дали е автоматична или не системата не е от значение, след като създателя и е пренесъл всичките си недостатъци във кода.
Хубаво е при такава система да говорим за екуити дроудауна в какви граници се движи, с какъв темп се увеличава в лошите монети и кога е нулев. Това е показателя за анализ на твоята система.
Другия много важен показател е експектансито (ПМО), ако то е положително, може да системата да оцелее по-дълго, ако е отрицателно марджин кола е 100% гарантиран.
Моля ви не залитайте към махленски обиди, няма смисъл, никаква полза за никой не носят, нека спазваме добрият тон![]()
toranagasan (05-03-2018), minkov (05-03-2018), Alex1977 (05-03-2018), moneygrubbing (05-03-2018), Нерегистриран (11), 100 (05-03-2018), kypa (11-03-2018)
и ти така го казваш защото не можеш да предполагаш че можеш да прескочиш от другата страна .надявам се ме разбираш?сега да ти обесня и на теб лично от уважение!аз играя с робот и без робот по един и същ сценарий!мога да променям аз дроудауна до колкото поискам а не той да фалира сметката(много важно правило е това помисли и проумей!)системата не е изградена и измислена за да ОЦЕЛЕЕ а с цел да печели и трупа с първоначално определен от мен риск!.мога да печеля с риск 1% от сметката и с 90% и все се печели.лъжа нали ???мини от другата страна на стената и ще разбереш че светът не е толкова зле устроен и може да се печели от всичко и за стиснатите да си трупат а за агресивните да умножават по 3,5,8 пъти на година акаунтите си и с печалбите да навлизат в други сектори с цел още по голяма ликвидност и по малък шанс за загуба на огромен процент от натрупаното.мисля че бях изчерпателен и ти благодаря за вниманието!и никога не забравяй прескочи стената!!!!!Казваш го това все едно много се гордееш с този факт. От подобни изказвания би се впечатлил само някой, който си е направил първото демо преди 2-3 месеца и вече търси граал.
За всеки професионалист или трейдър с малко повече опит това си е "червена лампа" и носи смисъла на "не контролирам загубите" и асоциации с други психически трудности и проблеми съпътстващи трейдинга. Дали е автоматична или не системата не е от значение, след като създателя и е пренесъл всичките си недостатъци във кода.
Хубаво е при такава система да говорим за екуити дроудауна в какви граници се движи, с какъв темп се увеличава в лошите монети и кога е нулев. Това е показателя за анализ на твоята система.
Другия много важен показател е експектансито (ПМО), ако то е положително, може да системата да оцелее по-дълго, ако е отрицателно марджин кола е 100% гарантиран.
Моля ви не залитайте към махленски обиди, няма смисъл, никаква полза за никой не носят, нека спазваме добрият тон.за обидите те са само в нет пространството не се притеснявай!
аааа и предполагам ще ти мине през акъла защо не отида при някой брокер и да споделя какво съм измислил и начинът по който може да се инвестира дългосрочно с голям процент печалба без риск за стойността в акаунта освен при война ???това ми е хлябът до живот и след каквато и да е криза и загуба по един или друг начин аз имам нужда от 2-3 заплати и всичко започва главоломно отново .
kypa (11-03-2018)
Под другата страна маркет мейкинг и отдаване на ликвидност и дори HFT (за което се съмнявам да имаш капацитет и ще ме изненадаш приятно ако..) ли имаш предвид?и ти така го казваш защото не можеш да предполагаш че можеш да прескочиш от другата страна .надявам се ме разбираш?сега да ти обесня и на теб лично от уважение!аз играя с робот и без робот по един и същ сценарий!мога да променям аз дроудауна до колкото поискам а не той да фалира сметката(много важно правило е това помисли и проумей!)системата не е изградена и измислена за да ОЦЕЛЕЕ а с цел да печели и трупа с първоначално определен от мен риск!.мога да печеля с риск 1% от сметката и с 90% и все се печели.лъжа нали ???мини от другата страна на стената и ще разбереш че светът не е толкова зле устроен и може да се печели от всичко и за стиснатите да си трупат а за агресивните да умножават по 3,5,8 пъти на година акаунтите си и с печалбите да навлизат в други сектори с цел още по голяма ликвидност и по малък шанс за загуба на огромен процент от натрупаното.мисля че бях изчерпателен и ти благодаря за вниманието!и никога не забравяй прескочи стената!!!!!.за обидите те са само в нет пространството не се притеснявай!
Защото аз съм консуматор на ликвидност, не отдава, това е моята друга страна.
Другия вариант който ми хрумва е арбираж, който също го смятам за обречена кауза, но той не бих казал че е друга страна.
Това са смислени направления според мен, ако искаш да си играем на догадки.
Обикновено обаче когато съм се заговорил с някой за страхотната му система с подобни на описаните от теб параметри винаги се оказва мартингейл дериват или грид. Та прости ми скептицизма и ме обори ако можеш?![]()
Последна редакция от K_W : 05-03-2018 на 12:58
Alex1977 (05-03-2018), toranagasan (05-03-2018), Нерегистриран (5), kypa (11-03-2018)
От този ти пост ми изникват няколко въпроса:аааа и предполагам ще ти мине през акъла защо не отида при някой брокер и да споделя какво съм измислил и начинът по който може да се инвестира дългосрочно с голям процент печалба без риск за стойността в акаунта освен при война ???това ми е хлябът до живот и след каквато и да е криза и загуба по един или друг начин аз имам нужда от 2-3 заплати и всичко започва главоломно отново .
Защо казваш брокер, когато брокера е само посредник и/или насрещна страна, може би имаш предвид инвеститор?
Под 2-3 заплати разбирам марджин кол подобно на картинките от My**book, които качих и нужда нов капитал и ново начало, това ли имаш предвид?
не бе човече кви догатки тайни и оракули?ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА МИСЛЕНЕТО СИ !!!системата не е мартингейл дериват или грид това е моят начин да търмъча пазара без значение кой пазар (опс без фючърси!!!!)всички се оплакват че бфб е много зле .пълна глупост има едни 7-10 компании които за 1 година общо направиха 100% .има невероятни двойки за търгуване но масата виждаш какво търгува 2-3 основно има такива невероятни акции на английската стокова борса че след като направих бърз анализ на около 300 компании и останах учуден процентността на печалба там е главозамайваща но на истинската борса .там ще намерите граала за себе си и разбира се първо трябва какво????да си промените мисленето!!!!наслушал съм се на защитници на теорията че са успели да намерят правилният начин за търговия .и след 1 година пак нищо!и нов вариант и пак нищо и още по нов вариант и пак.....нищо.ЗАДЪЛБАВАМ МАЙ А НЕ ТРЯБВА !Под другата страна маркет мейкинг и отдаване на ликвидност и дори HFT (за което се съмнявам да имаш капацитет и ще ме изненадаш приятно ако..) ли имаш предвид?
Защото аз съм консуматор на ликвидност, не отдава, това е моята друга страна.
Другия вариант който ми хрумва е арбираж, който също го смятам за обречена кауза, но той не бих казал че е друга страна.
Това са смислени направления според мен, ако искаш да си играем на догадки.
Обикновено обаче когато съм за заговорил с някой за страхотната му система с подобни на описаните от теб параметри винаги се оказва мартингейл дериват или грид. Та прости ми скептицизма и ме обори ако можеш?