аз тук съм му сложил един бай отгоре че се получава една глава с рамене, ако пробие там погледни го на 4 часа мисля, че бешесега съм вече на контра на Паунда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е каквото и да видим тя бурята отмина,за днес толкова
време е да си ходи в посока юг
Trust Me, I'm an "Engineer"
обаче има вероятност да го отложи за следващата седмица.
видях месечнитеи аз така търгувам общо взето (освен като имам време и желание)
снощи се наврях къса на gbp/cad, за aud/cad още се ослушвам ... eur/gbp също има шанс за надолу, но леко ме съмнява сега ли е точния момент; може и да си е рейндж доста време...
Последна редакция от Eli2356 : 06-05-2016 на 18:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 (06-05-2016)
nikolay_diankov_1982 (06-05-2016)
аз на петминутката не пипам заже и за скалпчена шега ей така защото ме сърбели пръстчетата
Фафла днес не се е мяркала
10 инста лота си е 1 стандартен... с капитал от 2500$ обаче досега не ми е хрумвала тази идея. (дано и не ми хрумне с този капитал) иначе е добра идеята
----------
Защо - аз я мярнах - имаше дълги за "поне 1,4545", но за пип и половина не го стигна.
И аз не пипам на 5 мин, ако преди това не съм погледната на по-големите фреймове
мен пък чак толкова сваляне до 5 мин ме обърква. Пък и на 5 мин едва ли има някакво значение какво се случва на седмична графика примерно. От час на горе ми е най добре. Предпочитам 4 часа и дневна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (06-05-2016)