Като прикачиш сметка първата половина на месеца Бонбонукса за миналия се бил занулявал. Т.е. ако не е бил преведен до момента няма и да бъде.
Като прикачиш сметка първата половина на месеца Бонбонукса за миналия се бил занулявал. Т.е. ако не е бил преведен до момента няма и да бъде.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (14-09-2017), Fafa (14-09-2017), toranagasan (14-09-2017), borkooo_pz (14-09-2017), lyubo (15-09-2017)
За единия бонбонукс правилно си разбрал, ама за другия много кофти се е получило, а аз толкоз много ти харесвах мненията от предния месец
Аз и от този ги аресвам де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-09-2017), toranagasan (14-09-2017), borkooo_pz (14-09-2017), lyubo (15-09-2017)
С теб какво стана?
Преведоха ли ти бонуса? Нали казваше, че нещо не бил дошъл, но след това не съм те чела.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (14-09-2017), kypa (14-09-2017), toranagasan (14-09-2017), borkooo_pz (14-09-2017)
И едно друго уточнение...
Ако по бонус сметката балансът е отрицателен, той не се покрива автоматично, тъй като сметката е била захранена с бонус.
В случай, обаче, че потребителят остане със същата сметка и през следващия месец се кредитира бонус по нея, то новият бонус покрива отрицателния баланс. Когато се тегли сума от тази сметка се взема под внимание сумата на бонуса. Т.е. ако кредитираният бонус е $100, то сумата над $100 е освободена за теглене.
Това означава, че част от евентуалната печалба ще отиде за покриване на загубата, тъй като част от бонуса вече е бил "изгубен" при покриване на отрицателния баланс.
По принцип при отрацетелен баланс потребителите предпрочитат да сменят бонус сметката си, но при някои потребители може да се получи този "проблем".
Как така отрицателен баланс?
Сделката ти е затворена на минус от това което си имал като баланс по сметката ли?
Е такова чудо Не съм видяла![]()
borkooo_pz (14-09-2017), kypa (14-09-2017)
Да, вледствие на прекомерен риск при използване на максимум левъридж. Обикновено това може да доведе до отрицателен баланс.Сделката ти е затворена на минус от това което си имал като баланс по сметката ли?
kypa (14-09-2017)
Fafa (14-09-2017), borkooo_pz (14-09-2017), toranagasan (14-09-2017), kypa (14-09-2017)
Някои брокери организират подобни състезания на демо сметки, имаш голям шанс да вземеш първото място с такъв отрицателен баланс.Е значи не си майстор тогава. До минус 1600 съм го докарвал
Ай стига бе...
Верно ли?
С 1000 ливъридж съм... ама магарето в калта не си оставям
minkov (14-09-2017), borkooo_pz (14-09-2017), kypa (14-09-2017)
Веднъж се бях пуснал на едно такова - кой първи ще занули - е въобще не успях да зануля - то като не върви, не върви - това е
----------
Като те прасне брекзита с 1000 пипа и бая лотове и си готова![]()
borkooo_pz (14-09-2017), kypa (14-09-2017)