Oleg,Ти къде се буташ пак между шамарите.................................. .........................
Oleg,Ти къде се буташ пак между шамарите.................................. .........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
очакванията са твои , не мои , аз мога да визирам , каквото и когото си искам ,по както намеря за добре начин в моите реплики , смятам ,че имам право на това.
Човек навътре в медицината , може да си позволи реплика дори и след една приказка , камо ли след толкова много инфо , колкото ти си дала ...
Наясно съм много повече от колкото предполагаш изобщо, макар ,че от твоя нарастващ "водопад" от лаишка компетентност едва ли някой има полза , включително и ти ,ще си дам право на още 1 реплика - наистина последна.
Хомеопатията ,както и конвенционалната медицина се прилагат от хора , върху хора -сами по себе си не дефинират нито успех ,нито неуспех . Твоята оценка много правилно си окачествила като лична (на база личен опит) , не генерализирай изводите си ,а подчертявай изрично ,че е частното ти мнение .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (20-01-2013)
Руми, цитирам си поста, защото е видно че не четеш или не разбираш смисъла на прочетеното, тъй като препоръките, които си ми дала са абсолютни безпредметни, тъй като през цялото време е видно, че пиша от първо лице.Реплика под мой пост се очаква да е към мен персонална.
Да ми поставяш диагноза на заболяване след няколко общи приказки и изречения е направо смешно и човек навътре в медицината никога не си би го позволил.
Явно не си наясно въобще с хроничните заболявания.
Да имам лош опит с хомеопатията, изпробвала съм и други алтернативни методи- Вера Кочовска, китайска медицина и т.н.
Преди 10 години спрях и смятам че благодарение на един лекар стигнах до най-доброто за мен, а именно неговата визия за хроничните заболявания, че човек трябва да го опознае и научи всичко за него и с помощта на компетентен доктор да достигне да най-добрия комфорт да живее със заболяването си.
А за хомеопатията съм категорична- 2 години се мъчих с нея и даже бях спряла пушенето, ходех навсякъде като луда с една камара шишенца и капкомери и стриктно спазвах часа, навивах аларми и прочие и в крайна сметка се докарах до болница- пък ти си се лекувай и си вярвай, здравето си е твое.
Та за нея убеждавай някой друг.Моята оценка е категорична на база личен опит.
А и след толкова време осъзнах, че колкото пъти не съм си послушала семейния доктор, винаги е било грешка- та оттам и вярата ми в традиционната медицина.
За здравето си съм си дала вече равносметка кое какво и как спрямо обстоятелствата.
И за да ти е по-лесно съм подчертала с червенко.
А маниера на Олегчо, да се подбират изречения и да се вадят от контекста ми е добре познат.
Та наблегни първо на разбирането на даден текст, нали не очакваш да те взема на сериозно за медицинската ти компетентност в трейдърски форум и при положение, че е видно че не си разбрала моите постове.
В моя случай ставаше въпрос става въпрос за астма- което щом си запознат е от заболяванията които се предполага най-добре се повлияват от хомеопатията нищо подобно не се случи при мен.
С вентолинче и солбутамолче, на мъгла не се показвам, при полени също, пуша си кат комин и засега нямам оплаквания.
Имам много приятелки, които си лекумат децата само с хомеопатия-ама като ги видя са все сополиви.
Дали ще е немска, френска школа или българска билкарска медицина все си е тая.
При простодните заболявания, за които се смята, че най-много помагатако си запознат ако е вирус не се предписват антибиотици,единствено при бактериалните инфекция.
Та вирусните дали ще пиеш хомеопатия, или чайче с някой вид парацетамол, или нищо все за едно и също време ще ти мине.
Дълга е тази тема на разговор, всеки е в правото си да се лекува както реши.
Не съм им привърженик- ако бяха толкова ефектевни консервативната медицина отдавна щеше да ги е приела като методика- още повече че има и прием на лекарства, което означава, че не са засегнати и интересите на фармацефтичната индустрия.
Като си тръгнала да цитираш , цитирай хронологично ,а не избирателно- понеже ми е правило впечатление ,че държиш много на коректността :това на какво ти прилича , има ли "елементи"на обобщение или няма ?
пп/ все ми е тая точно ти как ще ме възприемеш, когато става дима за медицина и няма значение какъв е форумът , както и на тебе не ти пречи какъв е, за да се изказваш "почти" от последна инстанция.Просто не генерализирай ,понеже наистина звучиш нелепо в очите на разбиращите, или понеже форумът е такъв може ?!
пп/ ще ти дам 1 жокер , питай семейния си лекар( на когото си имала доверие ) дали е чувал за colchicine и според него какво лекарство е, и още - признато ли е ,или не . Само да подчертая ,че никъде не съм фаворизирала хомеопатията пред алопатичната медицина - и за двете си има място и време .
Последна редакция от RyMu : 20-01-2013 на 19:07
Вземи се малко в ръце- както и видно и в това маркираното с червено пиша в първо лице от личен опит.
Та не те разбрах какъв ти е проблема- дразни те че смятам хомеопатията плюс доста други такива алтернативни методи за пълна глупост- ами така е, а с твоите постове, няма и как да ме убедиш, поне се напъни да пуснеш някоя официална статистика за примерно излекувани и прочие, та белким повярвам, че аз съм в оня процент дето не действа.
На теб като ти харесва лекувай си се хомеопатия някой да ти пречи.Какво скачаш като ощипана кокошка.
А за медицинските ти познания няма как да не съм скептична, след твърдението ти -от едно изречения се разбира, когато човек знае.
То ако беше така нямаше да има неуточнени диагнози и куп други още неща.
В Свободна дискусия: спам-лафка ...............................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Естествено , и слава богу ,че все още е в първо, иначе ...![]()
, акцентът е в посланието ,не в лицето ...
.
Гледай да се справиш с твойта "една уточнена " -със или без хомеопатия , искрено ти го желая, един приятелски съвет - избягвай такива изрази като "скачане" , "ощипани" неща, не звучи добре в устата на дама . Ако не вярващ на мен, питай семейния си лекар
![]()
Поправям се , може и без изречение, много често 1 поглед е достатъчен
![]()
Oleg (20-01-2013)
Хм то тука аз имам най много правото да говоря за доктори щото са ми постоянно на дневен ред и да искам и да не искам пък то кво пак стана![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Охооо пак ли имаме женски скандал
Дами не се излагайте . Не се карайте .....бийте се![]()