Как така разбра че се набутваш.То е ли видно това на пръв поглед ,че трябва да го осъзнаваш.ми разбрах, че само се набутвам
сега само зяпам за кеф...![]()
Как така разбра че се набутваш.То е ли видно това на пръв поглед ,че трябва да го осъзнаваш.ми разбрах, че само се набутвам
сега само зяпам за кеф...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
видно е я...
кат преебеш няколко демо сметки и 1 реална. всичко си идва на мястото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
слушам и изпълнявам
.................................................. ...................
хо хо хо... сакън!!! - ти си кауза пердута за форекса. ако ме беше слушал и изпълнявал навреме сега колко напред щеше да си с материала, знаеш ли? даже и едно демо нямаше да си прецакал![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 07:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То бонусни или не![]()
едно и също е , реални пари са
![]()
а зад тях е загубено време , ку ги профукаш
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Eli2356 (06-02-2014)
какво трябва да направя за да ме обучиш : )) още съм нов и тепърва навлизам в материята![]()
Някой фетишизъм сигурнокакво трябва да направя![]()
![]()
![]()
![]()
кът малък не съ ли те учили да не говориш с непознати
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
може да не съм присъствал в часовете на обучение и да съм пропуснал![]()
![]()