Свирим края на мача за тази седмица резултат 7:1 за алтернативния Вабанк
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така де.... беше без опашките.. опашките тук не важат... Затова казах че не му достига...
Система за супер мързеливи и хазартни с висок процент на успеваемост
Основава се на следната закономерност - всяка двойка изминала повече от 85 пипа от Open/Close за седмицата ще направи корекция на 50-60 пипа в обратна посока, вероятността за това е 6/1
Вход - преглеждаме в почивните дни кои двойки са изпълнили условието и след отваряне на пазара изчакваме 5-10 минути, избираме една от двойките която е изминала най- голямо разстояние или ако сме по хазартни няколко двойки и отваряме пазарен ордер в противоположна посока на движението от предната седмица
По консервативен метод - слагаме отложени ордери на 15 -20 пипа от отваряне на пазара
Втори консервативен метод разделяме позицията на 2 - отваряме пазарен ордер и поставяме отложен на 15-20 пипа
Управление
Профит - 50-60 пипа Стоп - 100 пипа
Профит 2 - затваряме позициите на части - след 30 пипа в нашата посока затваряме половината позиция и местим стопа на нула
за измерване размера на седмичния бар се използва индикатора candle_body_size
аз тая седмица съм се спрял да търгувам Кака Янка - 312 пипа бар и Кабела - 208 пипа бар
Кака Янка отработи профита по вариант 2
Кабела затворени 30 пипа и стоп на 0
Работи си стратегията, какво.
Сега ще видим и за следващата седмица какви сигнали ще даде.
от тези ма съмнява дали ше излезе евродолара ,че нещо целия свят увлякоха да продава ,
пък продължение маи никво не се получи и тез къси сега наредени много ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
kypa (16-07-2017)
Ти ръчно ли отваряш сделките? Аз имам един симулатор и го пускам на Н4. Той си симулира реална търговия, но на бързи обороти. Слагам time separator-а и виждаш къде започва и свършва седмицата.Ами аз зарязах засега теста на дневна и почнах тестове по седмичната по нашата си система,макар че това да правим тестовете след като я караме на реал е абсолютен непрофесионализъм,все пак е редно да знаем какво правим.Почнах с озито от началото на 2012 и ще споделя резултата.Но тествам само върху седмичната без да знам какво става вътре в бара,което носи известна неточност.
После, можеш да видиш много подробна статистика на изтъргованото.
http://prikachi.com/images.php?images/317/9024317L.jpg
Последна редакция от nnikos : 22-01-2017 на 18:07
kypa (16-07-2017)
Да, ръчно го правя. Ти значи можеш да направиш доста повече тестове за определено време. Аз ще си продължа ръчно.
Ако искаш пробвай с местене на стоп на 0 при 25-30 пипса печалба. Също може да пробваш и 100 към 100.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък точно нея си избрахСлед малко и гаповете да си кажат финалната, че може да се променят нещата...Иначе понеделника изглежда спокоен откъм новини, което е добре за системата.
----------
Кабека и еврака за сега се очертават като по учебник..При другите гаповете пак са приемливи, въпреки че са в неправилната посока. Само кака Янка е по-разкекерчена от нормалното.
kypa (16-07-2017)
Да ти кажа еврото независимо как завърши и затвори пазара за мене ще си даде таргета
даже имам къси при него и кабела не затворени
kypa (16-07-2017)
Дано, анти Тръмп протестите вчера не са се отразили много негативно...
kypa (16-07-2017)
Той реално обаче не каза и нищо особено. Само колко са велики .А според мене трябваше да пада още тогава
А ще видим гап ще има ли .ще видя сега и коя друга двойка да пусна
kypa (16-07-2017)
малко остана до отваряне на пазаря наистина гаповете са поносими а еврака и кабела бачкат за нас
kypa (16-07-2017)
Аз също си мислех, че още в петък ще се изсипе.
И друг път ми е правило впечатление подобна аномалия - публикуват се важни новини за съответна валута, а цената се движи обратно на логиката. На следващия ден обръща със страшна сила в посока на новините...е гаранции никога няма, както и сега.
kypa (16-07-2017)