Свирим края на мача за тази седмица резултат 7:1 за алтернативния Вабанк
kypa (14-08-2016)
Така де.... беше без опашките.. опашките тук не важат... Затова казах че не му достига...
Система за супер мързеливи и хазартни с висок процент на успеваемост
Основава се на следната закономерност - всяка двойка изминала повече от 85 пипа от Open/Close за седмицата ще направи корекция на 50-60 пипа в обратна посока, вероятността за това е 6/1
Вход - преглеждаме в почивните дни кои двойки са изпълнили условието и след отваряне на пазара изчакваме 5-10 минути, избираме една от двойките която е изминала най- голямо разстояние или ако сме по хазартни няколко двойки и отваряме пазарен ордер в противоположна посока на движението от предната седмица
По консервативен метод - слагаме отложени ордери на 15 -20 пипа от отваряне на пазара
Втори консервативен метод разделяме позицията на 2 - отваряме пазарен ордер и поставяме отложен на 15-20 пипа
Управление
Профит - 50-60 пипа Стоп - 100 пипа
Профит 2 - затваряме позициите на части - след 30 пипа в нашата посока затваряме половината позиция и местим стопа на нула
за измерване размера на седмичния бар се използва индикатора candle_body_size
аз тая седмица съм се спрял да търгувам Кака Янка - 312 пипа бар и Кабела - 208 пипа бар
Кака Янка отработи профита по вариант 2
Кабела затворени 30 пипа и стоп на 0
Работи си стратегията, какво.
Сега ще видим и за следващата седмица какви сигнали ще даде.
Има едно психологическо ниво.....ъ-ъ-ъ..... 100 хиени за долар........а дано, ама надали....!!!!.......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
тъй де тъй .............................спирката е на 103 . и нещо ............калъбалък от трендки е там ..............
по дрона шти ги метна............![]()
kypa (14-08-2016)
очаквам малко да върне ...едно стотина пипа и пак надолу към 100 те хиени ............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
и аз ще опитам на Дани стратегията,а после ще търся вход за скъсяване........
kypa (14-08-2016)
На коя двойка че те май повечето са за скъсяване сега особено предвид
раздвижването на еврото. аз тази седмица кабела ще пробвам
йената миналата седмица си даде таргета
kypa (14-08-2016)
тая стратегия ми изглежда супер айляшка , може и аз да я пробвам ..
----------
Дани , добра тема .. . .. дано и шефа я оцени , ако не го е направил вече![]()
kypa (14-08-2016)
Аз вече яхнах гейшата с една дълга по системата...сега започва голямото чакане...успех на всички!
kypa (14-08-2016)