Ако се и радваш междувременно, че не си на тяхно място, значи определено не си в депресия:
"Депресия по български - когато вече дори и чуждото нещастие не ти носи радост"![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От друга страна, ако повечко от жертвите примерно при стрелбата в Орландо имаха оръжие, мисля доста бързо можеше да обезвредят стрелеца и да не застреля толкова много хора.(колкото и да е благородна постъпката му)
По въпроса с оръжията: добре че поне газови и въздушни пистолети и автомати са разрешени у нас без специално разрешително. Мисля, че човек все пак трябва да има някаква защита, ако се сблъска с някой идиот. Иначе то и без огнестрелно оръжие, който откачи си намира начин, даже и въздушно на бойно оръжие преправят, ако рекат. ... Лошо е обаче ако идиота се окаже с огнестрелно, а ти само с газово/въздушно оръжие.
Последна редакция от Eli2356 : 16-06-2016 на 22:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е как ще имат оръжие в клуб....а ако беше някъде другаде пък щеше да има война.....От друга страна, ако повечко от жертвите примерно при стрелбата в Орландо имаха оръжие, мисля доста бързо можеше да обезвредят стрелеца и да не застреля толкова много хора.
По въпроса с оръжията: добре че поне газови и въздушни пистолети и автомати са разрешени у нас без специално разрешително. Мисля, че човек все пак трябва да има някаква защита, ако се изправи срещу някой идиот. Иначе то и без огнестрелно оръжие, който откачи си намира начин, даже и въздушно на бойно оръжие преправят, ако рекат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В други държави обаче не съм чул да има толкова много жертви и то след стрелба с огнестрелно оръжие. Защото на тях са им разрешили свободно да ползват оръжия.Но явно само психопатите притежават такива.А на този стрелеца сега и жена му можело да обвинятОт друга страна, ако повечко от жертвите примерно при стрелбата в Орландо имаха оръжие, мисля доста бързо можеше да обезвредят стрелеца и да не застреля толкова много хора.(колкото и да е благородна постъпката му)
По въпроса с оръжията: добре че поне газови и въздушни пистолети и автомати са разрешени у нас без специално разрешително. Мисля, че човек все пак трябва да има някаква защита, ако се сблъска с някой идиот. Иначе то и без огнестрелно оръжие, който откачи си намира начин, даже и въздушно на бойно оръжие преправят, ако рекат. ... Лошо е обаче ако идиота се окаже с огнестрелно, а ти само с газово/въздушно оръжие.
Не знам дали знаеш, но трудно ще се променят, понеже на доста техни граждани това си им е в гените - първоначално в Америка (както и в Австралия) са изселвали престъпници от Европа или те самите са се изселвали, за да избягат от закона - т.е. хора, за които оръжието е неизменна принадлежност и за тях не важи официалният закон, а се движат по някакви си собствени правила: кой е с по-бързи физически и умствени реакции и кой пръв успее да елиминира и надцака другия.въобще авантюристи, избягали на другия край на света, които трябва някак да се защитават...
----------
Доказано е, че само няколко % от "обратните" са генетически определени да са такива - т.е. имат болестно изменение на гените и ги влече същият пол. Останалите явно са изкуствено създадени, от келешлък и мен ако питаш заслужават само едно дърво по задника, а не цял гей парад.Не зная казвал ли съм ви го други път но всеки йероглиф във еврейската Кабала има собствен смисъл подобно на египетските и асиро-вавилонските йероглифи
И така името на Бога на силите според кабалата се състои от 4 йероглифа
И -мъжко начало, Е - женско начало, О -онова което произлиза от тях , А -развитие движение във времето на така създадения ансамбъл от сили.
Като цяла ИЕОА ,с транскрипция при преводите Йехова.
Е, когато имаме две мъжки или две женски начала какво ще произлезе от тях и на какво развитие да се надяваме
По същество такова съединение е противоестествено и не напразно са предлагали да се избиват такива начала в стария завет
Последна редакция от Eli2356 : 16-06-2016 на 23:11
Сред хората, като стане - плъзне някоя простия над 30% от населението, то автоматично 50-60 да не изостанат овцете и те се включват до една. Като жените сега модата им е да носят черни очила и по-някога съм виждал, че нито една майка с количка в парка, придружена от приятелка до нея не ходят без очила /разбира се черни/ и това е масово сред много майки и жени в пълен парк с много хора, на сто една е без очила. Типичен пример за безхарактерност - стадо овце. С Извинения молявъобще авантюристи, които трябва някак да се защитават...
Не знам дали в САЩ им събират оръжията по входовете на заведенията... едва ли, щом на всеки е разрешено да си има оръжение и да си го носи със себе си.
----------
Е, в Сирия и Афганистан примерно сигурно са повече невинните жертви на огнестрелно оръжие все пак.Това в Орландо си беше вид терористочен акт - арабин - ислямист стреля по гейове, който са строго заклеймени от религията му. Даже има хипотеза, че самият той бил с такива наклонности, но се стараел да не им дава воля? Стрелбите в Европа са пак по същата причина - стрелба по "неверници", нищо че оръжейния режим е друг.
А жена му не знам точно с какви средства са я накарали да си признае че "се опитала да го спре" - значи е знаела, но не е уведомила полицията. Не е трябвало да си признава.
----------
lyubo, да беше дал пример с чалготеките или кифлещината.За мен лично тъмните очила са задължителен аксесоар, понеже открай време ужасно ме дразни силната светлина и ми е крайно неприятно да съм без такива, когато не е облачно. А и коя жена иска да има бръчки около очите?
направо не им завиждам едно време по цял ден по нивите без слънчеви очила.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-06-2016 на 23:34