не знам как може кандидат за президент да си позволи такива изказвания.Като гледам какви си ги разменят, наште политици са почнали да стават по възпитани
......
Хилари за Тръмп: Той е свиня с червило
http://big5.bg/svyat/xilari-za-trmp-...-chervilo.html
дори да са опоненти ,нали има етикет
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драматичен обрат: Тръмп поведе на Хилари в няколко ключови щата
Клинтън е загубила водачеството си във Флорида и Пенсилвания, в Охайо силите са изравнени, сочи най-новото проучване
............
http://www.blitz.bg/news/article/428371
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тръмп - клоун, клоун, ама може да изиграе шега и да стане Президент... Макар че Големите Пари надали ще го допуснат това. Те вече допуснаха едно афроамериканче...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никакъв клоун не е Тръмп - така се опитват да го омаскарят някои медии в САЩ, които стоят зад запазването на статуквото...
"Тръпм е добър бизнесмен и си има цел, не си поплюва, както и не се свени да нарича нещата с истинските им имена" - буквално цитирам мнението на Майкъл Блумбърг, изречено по неговата си телевизия преди време
Така че не се знае зад кого стоят сега "голямите пари"....
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
semion (14-07-2016)
Може да е клоун , това сме го видяли , но явно има хора ,които го предпочитат пред Хилъри.
тя пък само сипе обиди , които не мисля ,че подхождат на един кандидат за президент
Дали е точно така, не се знае . . . все пак четем това, което са написали журналистите. а в днешно време всеки пише каквото си иска . . .
По-скоро бих повярвала ,че е еказала нещо и извадено от контекста. Дори да не й симпатизирам, нито на Тръмп
, не мисля ,че биха си позволили такива нелепи обиди
Струва ми се, че ако някой кандидат-президент си позволи подобни фрази, моментално ще бъде отсвирен от избирателите . . .
Това да не са нашите палячовци . . .
Ето защо долара взе да пада. Тези новини вероятно са повлияли.Драматичен обрат: Тръмп поведе на Хилари в няколко ключови щата
Клинтън е загубила водачеството си във Флорида и Пенсилвания, в Охайо силите са изравнени, сочи най-новото проучване
............
http://www.blitz.bg/news/article/428371
Аз обаче съм фен на Тръмп или най-малкото - предпочитам го пред Хилъри.![]()
много хора които вероятно не харесват Тръмп, ще гласуват за него, само да не е Хилари.. кът прибавим и тези които го харесват....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."