Тя повтаряемостта на моделите е за определени периоди и за всяка двойка са различни..
Мъ давай по темата накъде жа оди еврото че ми е нервно .и тоо суап се ми зима стинките ии ми жасат стоповете...
Може и глупости да. Говоря.. От слънцетуо .....
Me4oBikov (08-04-2016)
А.....ето един от ЗНАЕЩИТЕ................
----------
Я.....още ЕДИН ОТ ЗНАЕЩИТЕ......
Здрастиииииии.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не съм съвсем съгласен.. преди малко минах един 10-минутен курс как да стана успешен трейдър.. мисля да почвам да мачкам наред..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
L1914 (08-04-2016)
Даже и за различните фреймове са различни. Но периодите се редуват и накрая опираме до закона на големите числа...
Не мога да ви свикна на диалекта и това е. И не мога да схвана целта на този начин на изразяване.Ама не ми пречи де.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (08-04-2016)
това олио не миряса братче.. знам, че дращи по върховете, ама ме гложди от вътре да си купя малко..
Последна редакция от звездоброец : 08-04-2016 на 12:44
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бе то и теория за големия взрив, амъ.? Или това беше друго..
..май беше теория на хауса на де Марк...
Па дали не беше МАРК АНТОНИИ...или тоо беше имрератор..![]()
Явно ще си останем в оня забутан рейндж и няма измъкване. Имаше импулси и в двете посоки, но
бързо ги укротиха. В това време поне кабелът се наигра.
проблемация при мен е, че RAM паметта ми е ограничена.. и кът се съсредоточа върху някоя двойка и изпускам хубави сигнали при други.. примерно днес цял ден зяпам ози и луни, и изпуснах кабела..
следобедно кафе пия и 1,0505 чакам
имам сигнал по стратегията- Властелина на пръстените